Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Hüseyin Arslan, Memur Sen – Eğitim Bir Sen Kurucu Başkanı ve Sivil Toplum Hareketi Derneği Başkanı Mustafa Sağlam beraberindeki heyetle 112 Acil Çağrı Merkezi’nde hizmet veren Vefa Sosyal Destek Grubunu ziyaret etti. 

Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Kurucu Başkanı Mustafa Sağlam,  pandemi süreci boyunca büyük bir özveri ve çaba ile hizmet veren Vefa Sosyal Destek Grubuna teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. 

Sağlam, “İçinden geçtiğimiz bu zor süreçte, milli ve manevi değerlerimizin bir gereği olan dayanışma ve yardımlaşma duygularıyla hareket eden Vefa Sosyal Destek Grubumuzun çalışmalarını takdirle izledik. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Birçok ülkeye nazaran pandemi sürecini başarılı bir şekilde yönetebilmişsek bunda Vefa Sosyal Destek Grubunun büyük payı vardır” dedi. 

Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Hüseyin Arslan da “İsmini duyunca içimizi ısıtan, insaniliğimizi hatırlatan, dayanışma ve yardımlaşmanın timsali Vefa Destek Grubunda gönüllü olarak görev yapan arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Sohbetlerinde bu işi ne kadar severek yaptıklarına, hoş sohbetlerine şahit olduk. Yaptıkları fedakârlıkların tarif edilebilecek bir karşılığı yok.
Vefa Destek Grupları vefayı sonuna kadar hak ediyorlar. Hepsinden Allah razı olsun” ifadelerini kullandı. 

Arslan “Pandemi sürecinde canını dişine takarak devletimizle koordine halinde özverili bir görevi icra eden Vefa Sosyal Destek Grubumuza teşekkürü borç biliyoruz. Üstün başarılarının devamını dilerim” diye konuştu.