ATABEY'DE DEVLET, MİLLETİNİN YANINDA

ATABEY'DE 'İNSANI YAŞAT Kİ, DEVLET YAŞASIN' PAROLASI İLE HİZMET VERİLİYOR.

TEVFİK ATASOY MALİYENİN KORONAVİRÜS NEDENİ İLE KESMEDİĞİ PARA İLE ASFALTA VE BİNALARA DEĞİL, İNSANA YATIRIM YAPIYOR....

Koronavirüs tedbirleri kapsamında, sokağa çıkma sınırlaması getirilen 65 yaş ve üstü vatandaşlar için kurulan 'Vefa Sosyal Destek Grubu', Atabey’de göreve başladı. İlçe Kaymakamlığı ile Belediye’nin koordinasyonunda yapılan çalışmalarda ihtiyaç sahiplerinin tüm talepleri karşılanıyor.

Tek tek gidiliyor. Yaşlı ve ihtiyaç sahiplerine ulaşılıyor. Atabey ilçesinde devletin milletinin yanında olduğu bir kez daha ortaya konuluyor.

Atabey’de Vefa Sosyal Destek Grubu, 65 yaş üstü ve ihtiyaç sahibi vatandaşların gıda ve diğer ihtiyaçlarını temin edip evlerine ulaştırıyor.

Atabey Kaymakamlığı ile Atabey Belediye Başkanlığı’nın koordinesinde hem ilçe merkezinde hem de ilçeye bağlı köylerde 65 yaş üstü vatandaşa yemek götürüldü.

Atabey Kaymakamı Göksu Bayram ve Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, vefa destek grubu personelleri ile birlikte 65 yaş üstü vatandaşları ziyaret ederek, günlük yemek ihtiyaçlarını karşıladı.

Yemekleri evlerine getirilen vatandaşlar uygulamadan oldukça memnun. Yaşlı vatandaşlar “bizim evlatlarımız, bizim yanımızda. Allah devletimizden razı olsun” dediler.

Yapılan çalışmaları anlatan Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın desteği ile 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirtti.

*** Başkan Atasoy: Asfalt, bina yapılır ama insanımızın sağlığı daha çok önemli

3 ay süre ile belediyelerden kesinti olmayacağını söyleyen Başkan Tevfik Atasoy, “biz bu parayı sosyal belediyecilikte kullanacağız. Asfalt, bina yapılır ama insanımız sağlığı daha çok önemli. Biz sayın Cumhurbaşkanımızın ve partimizin ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturu ile hizmet vermeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Atabey’de vefa sosyal destek grubu çalışmaları önümüzdeki günlerde de devam edecek.