Milletvekili Bilgiç açıklamasında; ''Isparta Şehir Hastanesi'nde sıkıntılar devam ediyor. Halledilmesi gereken idari sıkıntılar söz konusudur. Bunlarla ilgili geçtiğimiz günlerde basına yansıyan hadiseler oldu.

Mali yükümlülükler tarafından kendisine düşeni hastane tarafı çözmüş ama burada da dün doktorlarla hakikaten hoş olmayacak bir toplantı il müdürleri tarafından gerçekleştirilmiş.

Doktor arkadaşlarımızda bilsin bunları da tasvip etmiyoruz ve bu yanlışın da peşinde olacağımızı da kamuoyunun bilmesini istiyorum. Hiç kimse bizim yapmış olduğumu 1 milyar 100 milyon liralık böylesine büyük bir eseri bir takım kendi egolarından dolayı ortadan kaldıramaz .

Yok da edemez ona çamur da süremez. Isparta'nın almış olduğu en büyük yatırımdır. Herkese düşen görev kendi üzerine düşen vazifesini yapmaktır. Olmayan işlere de bulaşmadan bu işleri götürmektir. Isparta'da sağlığın tepesindeki arkadaşlarda direk olarak bunu söylüyor.

Herkes hesabını bilsin adımını ona göre atsın.

Tek amaç vatandaşa hizmettir. Onun dışında mutlaka bu hizmeti yaparken bütün ekiplerimizle doktorunuzla hemşirenizle diğer çalışanlarınız bakıcılarınızla tıbbi sekreterinizle de bu işi ekip içinde götürmeliyiz. '' dedi.