Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta 1.sıra Milletvekili Adayı eski Vali Nuri Okutan, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Okutan, seçim çalışmaları kapsamında son olarak Gelendost İlçesi’ni ziyaret etti. Başta merkez olmak üzere Madenli, Yenice ve Yeşilköy’de ziyaretlerde bulunan Milletvekili Adayı Nuri Okutan, iktidarlarında yapılacak olan vatandaşlara destek ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 

Günün ilk çalışmasını Gelendost merkezde gerçekleştiren ve akşam saatlerine kadar ilçede esnaf ve vatandaşlarla buluşan Nuri Okutan, vatandaşlara 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde sandığa sahip çıkma çağrısında bulunarak, memleketi yeniden inşa edeceklerini belirtti. 

MHP Isparta Milletvekili 1.sıra adayı Nuri Okutan, akşam saatlerinde ise Madenli, Yenice ve Yeşilköy ziyaretlerinde bulundu. Buralarda da yoğun bir ilgiyle karşılanan Okutan, vatandaşları Türkiye’nin iç ve dış politikası, ekonomik sorunlar ile partilerinin seçim beyannamelerinde yer alan çiftçilere ve diğer kesime yönelik taahhütleri hakkında bilgiler verdi. 

İktidarlarında çiftçiye mazotun litresini 1,75 liradan verileceğini, gübrede ÖTV ve KDV’nin kaldırılacağını yine vergilendirmeden asgari ücret miktarının muaf tutulacağını aktaran Nuri Okutan, 10 yıl önce 1 kg elma karşılığında 1litre mazot alınabilirken, şimdi ise 5 kg elmaya karşın 1 litre mazot alınabildiğine işaret etti. Isparta’nın ve köylerinin devamlı göç verdiğini dile getiren Okutan, 10 yıl önce nüfusun 513 bin olduğunu bugün ise bu rakamın 417 bine düşerek şehir nüfusunun 100 bin kişi azaldığını söyleyerek verilen göçün sorgulanması gerektiğini aktardı. 

MHP iktidarında insan odaklı, insanı önemseyen çalışmaların yapılacağını kaydeden Milletvekili Adayı Nuri Okutan, Türkiye’nin bir yol ayrımına geldiğini dile getirerek vatandaşlara sandığa gitmelerini ve oy kullanarak ülkeyi sıkıntılı durumdan kurtarmaları çağrısında bulundu. Okutan,  ülkede yıpranmamış kurum kalmadığını ve bunun böyle gidemeyeceğini aktararak, “Türkiye belirli bir noktaya gidiyor, devletimize sahip çıkmak zorundayız” diyerek, iktidarlarında yargı, yürütme ve TBMM’nin birbirini denetleyeceğini belirtti.