Isparta Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü hocalarından Murat İşler, Antalya'da düzenlenen uluslararası WOF (Güreş ile Muay Thai sporlarının karışımı olan bir güç sporu) karşılaşmalarında dünya birincisi oldu. 

   Antalya'da 24 - 29 Mart 2011 tarihinde 6'ncısı yapılan ve 33 ülkeden sprocuların katıldığı WOF Dünya Şampiyonası'na Türk Milli Takımı 60 sporcu ile katıldı. Müsabakalarda artı 95 kiloda Isparta Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü hocalarından Murat İşler, bütün rakiplerini yenerek dünya şampiyonu oldu.  

   İlk turda Fransa, ikinci turda Romanya, finalde de Türk sporcuyu yenerek dünya şampiyonu olan sporcunun elde ettiği başarı Isparta'da sevinçle karşılandı. Murat İşler, bu spor dalının İran'da meşhur olduğunu Türkiye'de de yeni yeni popüler olmaya başladığını söyledi.     İşler, WOF Türkiye Federasyonu tarafından Türkiye'de ilk defa 33 ülkenin katıldığı uluslararası bir turnuva düzenlediğini ve kendisinin de bu karşılaşmalarda şampiyon olduğunu söyledi.

    Bu spor akımının özellikle gençler arasında popüler olmaya başladığını ifade eden İşler, "Bu spor dalına kaybolan güreş sporumuzun da içine katılmasıyla Türk güreşinin boksla sentezlenerek gençlerin daha çok seveceği bir spor dalı olması amaçlanmıştır." dedi.  

   İşler, 20 yıldır sporla uğraştığını son bir yılda WOF ile ilgilendiğine değinerek, bu spora ilköğretim çağında başlanması gerektiğini ifade etti.    Halk Eğitim Müdürü Lütfi Büyükses, sporcunun Isparta'ya ve ülkemize bir altın madalya kazandırmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.    Dünya şampiyonu olan Murat İşler'in 6 ay önce gelerek bu spor dalında kurs açmak istediğini belirttiğini ifade eden Büyükses, yeni bir spor dalı olması nedeni ile diğer sportif kurs dalları arasında bir zenginlik sağlaması amacı ile bu dalda öğrencilere kurs açtıklarını belirtti. 

   Büyükses, "Hocamız hem öğrencilerini yetiştirerek hem de kendi çalışmalarını sürdürerek şampiyonalara hazırlanmaktadır. Milli sporcuya bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz." dedi.