İngilizce artık birçok ülkede iletişim dili. Öğrencinin kişisel veya kariyer gelişiminde, uluslararası platformlarda yer edinmede günümüzün olmazsa olmazı. Bu amaçla dil öğrenmede önyargıları kırarak kendini yabancı bir dille ifade edebilen bireyler yetiştirme misyonuyla Türkiye Bilim Evleri’ne bağlı olarak yola çıkan Yabancı Dil Evi, alanında uzman, saygın üniversitelerden mezun, tecrübeli eğitim kadrosuyla katılımcılarına kısa sürede ve etkili İngilizce konuşma konusunda eğitim vermeyi amaçlıyor.

Yabancı eğitmenlerin de desteğiyle; yetişkin, çocuk her yaş grubuna hitap eden kursların yanında, teknoloji ile donatılmış 10’ar kişilik sınıflarda uluslararası alanda kabul görmüş, kaliteli ve ücretsiz materyal desteğiyle ve daha önce hiçbir yerde görülmemiş özel kulüp seçenekleriyle katılımcılara standartların dışında yepyeni bir dil öğrenme atmosferi sunuyor.

Ayrıca katılımcıların gündelik yaşamlarında kullanabilecekleri, meslekleri doğrultusunda karşılaşabilecekleri dil yapılarına dair farkındalık seviyelerini yükseltebilecekleri ders içerikleri, yabancı filmleri izleyip tartışabilecekleri sinema salonu, seviyelerine uygun tiyatro oyunları ve çeşitli aktiviteleri sergileyebilecekleri drama salonu, orijinal İngilizce ve diğer dillerde yazılmış kitapları okuyup tartışabilecekleri kütüphane ve doğal bir şekilde dili kullanarak öğretmenler ve diğer katılımcılar eşliğinde sosyalleşebilecekleri kafe seçenekleriyle Nisan ayı itibariyle sektöre standartların üzerinde, görkemli bir giriş yapmaya hazır.

Yökdil, YDS, IELTS, TOEFL gibi uluslararası geçerliliği yüksek sınavlar için birebir veya sınıf eğitimi olanakları, bireysel takip sisteminin yanında yurt dışı eğitim danışmanlığı seçeneğiyle de İngilizce konusundaki tüm gereksinimleri karşılamak için değerli Isparta halkına kapılarını açıyor.  

Bu konuda ayrıntılı bilgi almak isteyenler Yabancı Dil Evi’ni ziyaret edebilirler.

İletişim: 0246 222 2 333

www.yabancidilevi.com