Günaydın, yazılı yaptığı açıklamasında Isparta'nın çeşitli bölgelerinde ilk etapta 2 bin 150 metrelik bir alanda yağmur suyu ve kanalizasyon konusunda yenilemeye gidileceğini kaydetti. Çalışma ile ilgili ihalenin tamamlandığını bildiren Günaydın, hava şartları müsait olduğu müddetçe hızlı bir şekilde çalışmaları bitirmek istediklerini belirtti.

     Yapılan ihale gereği Kurtuluş Mahallesi'nde 2106 sokak, Özkanlar Kavşağı, Bahçelievler ve Pirimehmet Mahallesi'ndeki çalışmaların devam ettiğini ifade eden Günaydın, Kolçelik Kavşağı'ndaki sorunun da inceleme aşamasında olduğunu bildirdi. Ayrıca aynı sorun içerisinde bulunan Yedişehitler Mahallesi Mevlana Cami Ali Haydar Albayrak İlköğretim Okulu etrafı 121 Cadde, Müftülük önünde çalışmaların sürdüğünü kaydeden Günaydın, Davraz Mahallesi Çevre yolundaki problemin de bu yıl içerisindeki çözüleceğini belirtti.

     Günaydın, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
     ''Kış mevsimine girdiğimiz şu günlerde mahalle sakinlerimizin şikayet ve teknik heyetimizin yapmış olduğu kontroller neticesinde ivedilikle yapılması gereken alt yapı sorunu olan mahallelerimize neşter vurduk. Başta okul bahçesi etrafı ve halkımızın yoğunluğu olan cadde ve sokaklar olmak üzere çalışmalarımıza hız verdik. Amacımız bu kış halkımızı yağmur yağdığında çamur ve su deryasından kurtarmaktır. Bu vesile ile öncelikli olan bölgelerimizde hemen çalışmalarımıza başladık. Tespit edilen bölgeler hemen ihale kapsamına alınarak müteahhit firmaya teslim edildi. Firmaya da bu iş için 45 gün süre tanındı. Hava şartlarımız müsait olduğu takdirde diğer sorunlu olan bölgelerde de çalışmalarımız devam edecektir.''