Yalvaç Müftülüğü tarafından ''Kutlu Doğum Haftası'' düzenlendi.
Yalvaç Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen Kutlu Doğum Haftası'nda, vatandaşlar salonları doldurdu. Semazen ekibinin de yer aldığı gecede Grup Beyza izleyenleri duygulandırdı. Etkinliğe ilçe protokolünden sadece Garnizon Komutanı Burçak Kırca katıldı.
Kutlu Doğum Haftası saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Kur'an tilaveti ile devam etti. İlçe Müftüsü Ahmet Yıldız, yaptığı konuşmada, Hazreti Muhammed'in örnek kişiliğinden örnekler verdi. Yıldız, ''Peygamber Efendimiz rahmet edici olarak gönderilmiş bir peygamberdir. Kendisi son derece merhametli biriydi ve ümmetinin merhametli olmasını isterdi. Bizler Müslüman olarak kurbanlarına bile ikramda bulunan bir milletiz. Çeşitli ülkelerde ise zavallı hayvanlar arenalara çıkarılıp kılıçlar saplanarak hunharca katlediliyor. Sizler de merhametli olunuz ki, merhamet bulasınız'' dedi.
Müftü Yıldız, konuşmasının sonunda kendi yazdığı, ''Sana sahip çıkacağız Türkiye'm'' şiirini okuyarak, büyük alkış aldı.
Konuşmaların ardından sahne alan Grup Beyza, tasavvuf müziğinden eserleri seslendirdi. Konya'dan gelen semazen ekibi de semah gösterisinde bulundu.