Yalvaç devlet Hastanesi'ne atanan Psikiyatri Uzmanı Dr. Derya Canlı görevine başladı.
Yalvaç Devlet Hastanesi'nde eksik olan uzman doktor açığı kapatılmaya başlandı. Hastaneye en son atanan Psikiyatri Uzmanı Dr. Derya Canlı'nın göreve başlamasıyla hastanede servis açılarak yataklı tedavi hizmeti de verilmeye başlandı.
Yalvaç Devlet Hastanesi Başhekimi Tahsin Erdoğan AA muhabirine yaptığı açıklamada, psikiyatri uzmanının göreve başlaması ile hastanede yataklı tedavi hizmeti de vermeye başladıklarını söyledi. Psikiyatri hastalarında açık ve kapalı tedavi hizmeti verildiğini belirten Erdoğan hastanede açık tedavi hizmeti verildiğini, tecrit altında kalan hastalara henüz tedavi verilmediğini bildirdi.
Isparta Sağlık İl Müdürü Süleyman Önal da Yalvaç Devlet Hastanesinde uzman doktor sıkıntısının kalmadığını belirtti. Önal, ''Yalvaç Devlet Hastanesi'ne son bir yılda çok sayıda uzman doktor ve pratisyen hekim atandı. Hastanemizin şu an ihtiyaç duyduğu beyin cerrahı ve göğüs hastalıkları uzmanları da listeye konuldu. Bakanlığın yapacağı ilk atamalarda tercih eden uzman doktorumuz olduğu takdirde Yalvaç'ta önemli bir eksiklik daha giderilmiş olacak'' dedi.
Yalvaç Devlet Hastanesi'ne önümüzdeki günlerde cildiye uzmanı ataması yapılacağı öğrenildi.