ŞAKİR İPEKÇİ’DEN  SAV’A MÜJDE YAĞMURU  

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, kasabada çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayan Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şakir İpekçi, yaptığı ziyaretlerde kasaba halkının büyük desteğini aldı.  

İPEKÇİ; “ÖNCE SAV, SONRA ISPARTA’DA  BAŞARILI OLACAĞIMIZA İNANCIM TAM”  

Ak Parti’nin sadece hizmet partisi olduğunu vurgulayan Sav Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şakir İpekçi, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi bu hafta sonu yani 31 Mart 2019 Pazar günü gerek ülkemiz gerek ilimiz ve gerekse kasabamız için son derece önemli bir seçim süreci yaşayacağız. Bu seçimlerde önce Sav’da sonra Isparta ve tüm Türkiye’de başarının geleceğine inancımız tamdır” dedi. 

“LİDERİMİZ ERDOĞAN’IN ÖNCÜLÜĞÜNDE  ‘YAPARSA YİNE AK PARTİ YAPAR’ DİYORUZ”  

Ak Parti’nin 31 Mart’ta yapılacak seçimlere gerek Isparta’da gerekse Sav’da oldukça güçlü bir kadroyla gireceğini belirten İpekçi;  “Ak Parti olarak Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde ‘Yaparsa yine Ak Parti yapar’ diyoruz. Seçim beyannamemizi açıklayarak inşallah yeni dönemde yapılacağımız projeleri kasaba halkımızla paylaşmış olduk. Beyannamemizde de görüldüğü gibi üretim gücümüzü yenilikçi ve farklılık oluşturmaya dayalı bir yönteme dönüştürerek gelir düzeyimizi yükseltmeyi hedefliyoruz. Yeni projelerle yeni bir Sav Kasabası yolunda başarıya ulaşmak için titizlikle belirledik” dedi.  

“KASABAMIZDA AK PARTİ  BİRLİKTELİĞİ YAŞANACAK”  

31 Mart yerel seçimleri öncesi Sav’da birlik ve beraberliğin şimdiden sağlandığını ve geçen seçimlerde başka partilere giden Ak Partililerin tekrar partilerine döndüğünü vurgulayan İpekçi; “Bu seçimde kasabamızda birlik ve beraberlik damga vuracak. Önce Sav’da sonra Isparta’da ve nihayetinde tüm Türkiye’de başarının geleceğine inancımız tam. Kasabamızda, şahsımın önderliğinde tüm belediye meclis üyesi adayı arkadaşlarımızla ve Ak Parti ailemizin tüm üyeleri ile mahallelerimizden başlayarak kasabamızın tamamında birlik ve beraberlik duygusu içerisinde el ele çalışıyoruz. 

“HALKIMIZ ÖNCEKİ SEÇİMLERDE OLDUĞU GİBİ  BU SEÇİMDE DE PARTİMİZİ TERCİH EDECEKTİR”  

31 Mart’ta Allah’ın izni ve Kasaba halkımızın teveccühleriyle göreve seçildiğimizde Belediye Başkanı olarak beldemizde yapacağız çalışmalarımızın amacı şuanda başladığımız gibi birlik ve beraberliği sağlamak, kardeşlik duygusunu pekiştirmek olacaktır. Bu seçimlerde Sav birlik içinde olacak ve Ak Partimizin gönül belediyeciliği şemsiyesi altında bir araya gelecektir. Kasabamızda 24 Haziran 2018’te yapılan gerek Cumhurbaşkanlığı gerekse Milletvekili Genel Seçimlerinde olduğu gibi 31 Mart seçimlerinde de Ak Parti’yi yerel iktidara taşıyacaktır. Bundan hiçbir şüphemiz yoktur. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde kasabamızı daha da büyük ve daha refah bir belde yapmak için tüm gücümüzle çalışacağız” dedi.