Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, seçim çalışmaları kapsamında hafta sonu Karaağaç Mahallesi Pazaryerinde, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Her tezgahta sevgi ile karşılanan Başkan Günaydın’a, alışveriş için gelen vatandaşlar tarafından da yoğun ilgi gösterildi.

Pazar gezisinde esnafa ‘bizim yapabileceğimiz bir şey var mı?’ diye soran Başkan Günaydın’a, esnaf “Sağlığınız yeterli, esnaf olarak hep arkanızdayız. Kafanızı yormayın yine kazanacaksınız. Sizden çok memnunuz. Allah razı olsun, Isparta’mıza mükemmel hizmetleriniz var. Yaptığınız hizmetler göz önünde Isparta takdir etmesi lazım” şeklinde cevap verdi.

Pazaryerindeki fiyatların iyi olduğunu ancak biraz daha düşmesi gerektiğini belirten Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Pazarımızın nabzını tuttuk. Esnafımızla, halkımızla kucaklaştık” dedi.

10 yıldan buyana pazar tezgahlarına zam yapmadıklarını hatırlatan Günaydın, “Başkaları da ‘bizde yaparız, ederiz’ diyor. Biz zam yapmamışız. Bunu yapan, edenin karşısında lüzumsuz rekabetler ediyorlar. Bunlar boş şeyler. Esnafımız sevecen davranıyor, kendisine yapılanı, kalpten sevdiğimizi fark ediyorlar. Derdimiz halkımızın mutlu olması ve iyi bir şekilde çalışması. Önümüzdeki dönemde bu mutluluğu daha da yükseltecek çalışmalarımız olacak. Isparta hem ucuz kent olsun istiyoruz, aynı zamanda sevgi içinde yaşanan bir şehir olsun istiyoruz” şeklinde konuştu.