Türkiye Yardım Sevenler Derneği Isparta Şubesi düzenlediği  kahvaltı programında  dernek üyeleri ve yardım gönüllüsü kadınları bir araya getirdi.
‘’Tüm üyelerimizi ve hayırseverlerimizi bir arada görmek bizleri çok mutlu etti. Kahvaltı programımıza katılımlarınızdan dolayı şahsım ve Yönetim Kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum"  sözleriyle konuklara seslenen
Isparta Yardım Sevenler Derneği Başkanı Alev Sevük,yılın ilk etkinliği olarak ifade ettiği  programa ilişkin yaptığı açıklamada, bu tür etkinlikleri zaman zaman düzenlediklerini ve bu etkinliklerden elde edilen gelirleri öğrencilere burs olarak değerlendirdiklerini belirtti.
Mezun olana kadar her yıl  öğrenciye eğitim bursu verilmesinin yanı sıra,derneğin ihtiyaç sahiplerine ayni ve nakdi  yardımlarda da  bulunduğunu  sözlerine ekledi. Burs verdikleri 95  üniversite öğrencisi olduğunu söyleyen Sevük, aidat ve yardımların yanı sıra,düzenledikleri  yemek ve gezi gibi yardım etkinlikleriyle gelirleri arttırma yoluna gittiklerini belirtti.
 
Daha iyi hizmet ortamı sağlamak üzere derneğin bir  tadilat  geçirdiğini açıklayan Sevük,tadilat işini  gönüllü olarak  gerçekleştiren  hayırsever iş adamı  Bahadır Alay’a verilmek üzere hazırlanan teşekkür plâketini  programa katılan eşi  İnci Alay’a  takdim etti.Plaketi aldıktan sonra kısa bir teşekkür konuşması yapan İnci  Alay ‘’FANUBA Yapı ve eşim  Bahadır Alay adına aldığım plâket  ve değerli çalışmalarınız için bizde sizlere teşekkür ediyoruz.Oldukça önemli ve anlamlı çalışmalar yürüten,eğitime ve öğrenciye destek veren bu derneğin çalışmalarını takdirle karşılıyoruz.Elimizden geldiğince bundan sonra da  sizlere yardım desteğimizi sürdüreceğiz’’ dedi. IYAŞ Park Düğün Sarayı küçük salonda gerçekleşen nezih etkinliğe Türk Kadınları Kültür Derneği, Bizim Çocuklarımız (Zihinsel Engelliler)Koruma ve Yaşatma Derneği,Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği,HASVAK gibi  sivil örgüt temsilcileri ve  çok sayıda  hayırsever katıldı. Elif AKGÜL