Şehirleşme, kadınların iş hayatına daha fazla yönelmesi, hazır gıdaları tüketmeye eğilimin artması , ekonomik alanda gelişme beslenme alışkanlıklarının zamanla değişmesinde önemli rol oynanmıştır. Tüm olumsuzluklar bir bütün halinde düşünüldüğünde çağın hastalığı obezite kaçınılmazdır.

BESLENME ALIŞILMIŞIN DIŞINDA 
Beslenmede alışıla gelenden farklı olarak doğru bilinen olumsuzlukları minimuma indirgeyerek danışanlarımızın enerji gereksinimlerinin yeterli düzeylerde bütünlük sağlaması İçin sebze ve meyve suyu ekstraktı olan zengin ara öğün seçeneğimiz ile katkıda bulunmak İçin çaba göstermekteyiz.

AMACIMIZ 

Akıllı beslenme ofislerimizde 11 çeşit sebze ve meyvelerden oluşan içerisinde hiçbir kimyasal ve katkı maddesi bulunmayan %100 doğal olarak oluşturulmuş sebze ve meyve suyu ekstraktı ile danışman hekim ve uzman diyetisyen kadromuz ile beslenmelerinin yanı sıra alternatif oluşturabilecek besleyici ara öğün seçeneğini bireysel programlar ile danışmanlarımıza sunmaktayız.

Birincil amacımız kilo alma, verme veya korunması gibi süreçlerde yeterli ve dengeli beslenmeyi danışanlarımızın yaşamlarına entegre ederek yaşam kalitelerini artırmayı aynı zamanda metabolik olarak gençleşmelerine katkı sağlamaktır.

Danışanlarımızın güven eseri olarak Türkiye’nin birçok noktasında yer alan eşsiz kurumsal beslenme hizmeti vermekten gurur duyuyoruz.

15 Yaşındaki Çocuk Tırın Altında Kaldı 15 Yaşındaki Çocuk Tırın Altında Kaldı

Birlikte Başaracağız.

Adres  Fatih mah. 156. Cad. No 14 kat 4 daire 12 isparta Koç iş merkezi iyas park avm köşesinde 
İletisim 532 384 65 72