Dün saat 09.00’da başlayan erkeklerin traş ve bayanların saçlarının düzenlenmesi uygulaması yaklaşık 2 saat sürdü. Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Isparta Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Çelik; “Oda olarak ilkini geçtiğimiz yıl yaptığımız bu uygulamayı artık geleneksel hale getirmiş bulunmaktayız. Yaşlılar Haftası münasebetiyle bugün de 8 erkek berber 10 bayan kuaförden oluşan 18 kişilik ekiple bugün Huzurevine geldik Huzurevi sakinlerini traş ettik.  

Burada kalan Huzurevi sakinlerinin bir kısmı engelli, bir kısmı ise yaşlıdır bu insanlara yardımcı olmak biz berberler odasının görevidir” dedi.

Huzurevi Müdürü İhsan Eren de konu ile ilgili olarak yaptığı aç ıklamada şunları söyledi; “Isparta Berberler Odasına bu jestlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Şu anda Huzurevimizde 44’ü erkek, 40’ı bayan toplam 84 kişi kalmaktadır. Bu insanlar kendi kendinden traş olmakta zorluk çekmektedirler. Berberler Odamızın bu uygulaması onlar tarafından da büyük mutlulukla karşılanmaktadır” dedi.