Büyük Birlik Partisi (BBP) Isparta il Başkanı Hacı Özcan Battal, "BBP Genel Seçimlere hazırdır. Siyasette hamaset dönemi bitmiştir. Biz bu inançla yola çıktık. Biz 2 yıldır projelerimizi hazırlıyoruz. Türkiye'de bütün meselelere çözüm üreten kapsamlı tek projesi olan siyasi parti Büyük Birlik Partisi'dir" dedi.

ÖNCE TÜRKİYE ÖNCÜ TÜRKİYE

Battal, "GÖR Projesi Türkiye'yi öncü ülke yapacak tek projedir. Bu nedenle iktidarı muhalefeti bütün partiler GÖR projesinden esinlenerek projeler oluşturdular. İktidar partisi marka şehirler derken GÖR projesinin sağlık şehirleri, eğitim şehirleri, bilim şehirleri, kültür şehirleri projelerinden esinlenmiş; ana muhalefet partisi de HSYK'yı iki ayrı kurula çevireceğim derken GÖR Projesinden adeta intihal yapmıştır. Biz projelerimiz millet için hazırlıyoruz. Nihayetinde şikâyetçi değiliz. Fakat milletimiz bunların iktidarını gördü.

GÖR-Projesini uygulamak temiz bir akıl ve mangal gibi bir yürek ister. Millet sevdası ister. Bunlar da sadece ve sadece Alperenlerde vardır. Bu holding partilerde yoktur"' ifadelerini kullandı.
 

ÖZGÜN PROJELERİMİZ VAR

Battal, "BBP'nin-özgün projeleri var. Seçim kampa¬nyası süresince projelerimizi açıklamaya devam edeceğiz. BBP projeleri ve kadrolarıyla 12 Haziran seçimlerine hazırdır. 12 Haziran'da BBP hedefi on ikiden vuracak ve en az yüzde 12 oy alacaktır. Çalışmalarımızı bu hedefe göre planlıyoruz. Artık baraj sorunumuz yoktur" dedi.

KURTULUŞ SAVAŞI'NDAN ÖRNEKLER

Açıklamasında Kurtuluş Savaşı'ndan örnekler de veren Battal, "Anadolu insanı nasıl yokluk içinde kurtuluş savaşını kazanmayı becerebildiyse, Çanakkale'de nasıl Kınalı Aliler kazandıysa Kınalı 
Alilerin torunları da 12 Hazi¬ran'da devleti yönetme mü¬cadelesini kazanacaklardır. İşte o zaman güvenli, özgür ve refah içinde bir Türkiye ola¬caktır" ifadelerini kullandı.

BU SEÇİMİN SÜRPRİZİ

BBP Partisinin seçimlerde sürpriz yapacağını ifade eden Battal, "Bu seçimin en büyük sürprizini BBP yapacaktır. Hedefe kitlendik. İnancımızla, mücadele azmimizle bunu başaracağız. Holding partilerin önümüze koyduğu yüzde 10 luk seçim barajını yıkacağız. Ebedi Siyasi Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun hay¬alini gerçekleştireceğiz. Ülkemize huzur, bereket ve mutluluk gelecek.

Bütün BBP'liler ve Alperenler bu hedefe kesin bir inançla kil¬itlenmiştir. Önümüzdeki dönem kurulacak hükümet BBP'yi hesaba katmak zorunda kalacaktır. Türkiye'yi 2023 taşıyacak iktidar da mil¬letin muktedir iktidarı olan BBP iktidarı olacaktır" diye konuştu.