Sandıklı Belediyesi tarafından işletilen Akdağ Tabiat Parkı bölgemizin yeni cazibe merkezi haline geldi.

Vatandaşların tabiat parkına olan ilgisi her geçen gün artarak devam ediyor.

Özellikle sıcak havaların en yoğun şekilde yaşandığı bu günlerde rakım farkı nedeniyle serin havası, bol oksijeni ve birbirinden güzel manzaralarıyla ziyaretçilerini mest eden Akdağ Tabiat Parkı, ayrıca bitki çeşitliliği ve yabani hayvan popülâsyonuyla da ilgi çekiyor.  

Konu hakkında açıklamada bulunan Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Akdağ Tabiat Parkına gelen her misafiri rahat ettirebilmek için çalıştıklarını belirterek şunları söyledi; “Özellikle hafta sonları çok yoğunluk yaşanmakta. Bu bakımdan Bungalov Evlerini kiralamak isteyen vatandaşlarımızın erken davranmasında fayda var.  

Biz Akdağ Tabiat Parkını vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda her gün yenilemeye ve geliştirmeye çalışıyoruz. Amacımız burayı ziyaret eden vatandaşlarımızın mutlu bir şekilde ayrılmalarını sağlamaktır.

Bu kapsamda vatandaşlarımızın daha keyifli ve doyumsuz anlar geçirmelerini sağlamak için ‘Sultan Kayığı’ aldık. Kayığımız en kısa sürede hizmete girecek ve Akdağ’da bulunan gölün muhteşem manzarasını ziyaretçiler görebilecek” diye konuştu.

Sandıklı Belediyesi tarafından açılan market, gıdadan içeceğe, et ürünlerinden, mangal malzemelerine kadar değişik ürün yelpazesi ile vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

Akdağ’da bulunan evleri kiralamak ve Akdağ ile bilgi almak için Sandıklı Belediyesi Akdağ Tabiat Parkı’nın rezervasyon numarası olan 0 533 371 85 26 numaraları telefonu arayabilir, Whatsapp’dan mesaj yolu ile de ulaşabilirsiniz.