Açılışa; Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Belediye Meclis Üyesi Abdullah Yıldız, Karayolları Genel Müdürlüğü Şefleri, Dinar Çiftçi Malları Koruma Derneği Başkanı Murat Yeşilçimen, yol müteahhidi ve işçiler katıldı.


Ulaşıma açılan yeni Çivril yolunu yerinde inceleyen Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, açılışta yaptığı konuşmasında; “Hayırlısıyla bugün Çivril yolunu ulaşıma açıyoruz. Dinar’ın en yoğun trafiği olan ve dar yollardan geçen eski Çivril yolunda yaşanan kazalar bu yolun faaliyete geçmesiyle birlikte önlenmiş olacak. Yolun yapımında işçisinden mühendisine kadar hepsinin emeği var, hepsinin emeklerine sağlık. Yolumuzun yapılmasına vesile olan başta Ulaştırma Bakanımıza, Milletvekilimiz Ali Özkaya’ya, Karayolları Genel Müdürümüze ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah Dinarımız için hayırlı olur. Vatandaşlarımızın kazasız belasız ulaşım sağlamalarını temenni ediyorum. Yolu kullanan vatandaşlarımıza hayırlı yolculuklar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” İfadelerine yer verdi.


Yolun trafiğe açılmasının ardından Belediye Başkanı Nihat Sarı, Belediye Meclis Üyesi Abdullah Yıldız ile birlikte şantiye binasında yol ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.