Bilgiç, il merkezinde dar gelirli vatandaşların konut sahibi olabilmeleri için merakla bekledikleri birinci etap bin2 konutluk TOKİ projesinin ihalesinin 15 Mart 2021 tarihi itibariyle gerçekleştirileceğini söyleyerek “Dar gelirli vatandaşlarımız uzun süredir beklediği bir haberdi. Şimdi ihaleyi yapıyoruz. Diğer etaplara da sıra gelecek. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

YENİ OTOGAR KAVŞAĞINDA KÖPRÜLÜ ÜST GEÇİT OLACAK

TBMM Başkanvekili  Bilgiç, Çünür’de yeni otogar kavşağının bulunduğu noktada kavşak düzenleme ve geçit inşaatları için 18 Şubat’ta Karayolları tarafından ihaleye çıkılacağını da açıkladı. Bilgiç “ Yeni otogarın da burada olması nedeniyle yaşanacak trafik sıkışıklığına çözüm bulmak adına bu noktada kavşak düzenleme alt ve üst geçit projesinde ihale aşamasına gelindi. Büyük ölçüde trafiği rahatlatacak  Çünür yeni otogar kavşağı battı çıktı şeklinde değil,  köprülü üst geçit şeklinde yapılacak.  Yapılacak kavşak trafiği büyük ölçüde rahatlatacak” şeklinde konuştu.  

ŞARKİKARAAĞAÇ-FELE ARASI  DUBLE YOL İHALESİNE YENİDEN ÇIKILIYOR

Öte yandan TBMM Başkanvekili Bilgiç’ten Şarkikaraağaç’a da müjde var. Bilgiç, daha önce ihalesi iptal edilen Şarkikarağaç Dörtyol Fele arasındaki yolun sıcak asfalt kaplamalı bölünmüş yol ihalesinin de 11 Şubatta yeniden ihalesine çıkılacağını,  bölünmüş yol çalışmalarını en kısa sürede tamamlamak istediklerini ifade etti.