15. Bölge Isparta Eczacılar Odası Yönetimi değişti. Tek liste halinde girilen seçimde bayrak yeniden Saygın Gargın’a geçti.

Daha önce 4 dönem başkanlık görevini başarıyla yürüten Saygın Gargın, bir dönem ara verdikten sonra tekrar iki yıllığına 15. Bölge Isparta Eczacılar Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi.

Yeniden göreve seçilmenin mutluluğunu ve sorumluluğunu yaşadıklarını ifade eden 15. Bölge Isparta Eczacılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Saygın Gargın; “Bizi tekrar bu ulvi göreve layık gördükleri için 220 üyemize yönetimimiz adına çok teşekkür ediyorum.

Tabi oda olarak hedeflerimiz ve planlarımız var. Öncelikle mesleki anlamdaki gelişimi sağlamayı planlıyoruz. Ayrıca genç meslektaşlarımızla olan iletişimi arttırmak istiyoruz. Üyelerimizin faaliyetlerimize daha dazla katılmalarını sağlayacağız. Dayanışma içerisinde yönlendirici olmalarını isteyeceğiz. Ve onların desteğiyle Türk Eczacılar Birliği nezdinde Isparta’yı en iyi şekilde temsil edeceğiz ” diye konuştu.

Eczacılık mesleğinin önemine dikkat çeken Gargın; “Toplum olarak her alanda gelişmemiz gerekiyor. Sosyal, kültürel ve mesleki alanlardaki gelişimimiz sürekli olmalı. Çünkü dünya gelişiyor, dünya değişiyor. Bizde bu gelişime ayak uydurmalıyız. Bu konuda bize büyük görevler düşüyor.

Biz eczacılar olarak, sağlık çalışanları olarak her zaman toplumla iç içeyiz. Vatandaşın en rahat ulaştığı sağlık çalışanları olarak bir yandan kendimizi geliştirirken diğer yandan toplumun bilinçlenmesine ve gelişimine katkı sunmalıyız” dedi.  ( İbrahim DEMİRAYAK)

Hafta sonu gerçekleştirilen seçimlerden sonra mazbatalarını alarak göreve başlayan 15. Bölge Isparta Eczacılar Odası Yönetimi şu isimlerden oluştu;

Yönetim Kurulu Başkanı Saygın Gargın,

Genel Sekreter Esra Nemli Kutbolat,

Sayman Tarık Çetinkaya,

Veznedar Ahmet Burak Deniz ve

Yön. Kurulu Üyesi Ertan Tekeli