Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Kaya, parti yöneticileri ile birlikte Isparta Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural'ı ziyaret etti.

Ziyarette, öncelikli olarak hayırlı olsun ziyareti, pandemi süreci, gül çiçeği konuları ele alındı.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Kaya, Isparta Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural'a, esnaf ve sanatkarlar için gece gündüz yılmadan bıkmadan canla başla çalıştığını belirterek, son dönemlerde pandemi süreci ve karla mücadelede Valilik, il özel idare,  belediye ve oda başkanlarıyla koordineli çalışmarından dolayı teşekkür etti.

Kaya, esnaf cebinde uygulamasını hayata geçirerek esnaf ve sanatkara online satışlar noktasında öncü olmasından dolayı da memnun olduklarını belirtti.

GÜL ÇİÇEĞİ TABAN FİYATI 1 LİTRE AKARYAKITLA EŞİT OLMALI

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Kaya, Başkan Tural'a gül çiçeği taban fiyatının 1 litre akaryakıtla eşit olması gerektiğini belirtti. Kaya, ''Gül çiçeği hasadı başladı. Bu vesileyle gül çiçeği üreticilerimize hayırlı ve bereketli bir gül hasadı diliyoruz. Hasat sezonunun üreten çiftçimize gülü işleyen sanayicilerimize bereketli kazançlar getirmesini temenni ediyoruz. 

Tabi bu dilek ve temennilerin yanı sıra çiftçimiz adına gül çiçeğinin taban fiyatını belirleyen sektör temsilcilerinden beklentimiz 1 kilo gül çiçeğinin taban fiyatının 1 litre akaryakıt ile eşdeğer fiyattan belirlenmesidir.

Gecen yılı  pandemiden dolayı saymazsak bu güne kadar 1 kg gül çiçeğinin fiyatı 1 litre akaryakıttan hep yüksek olmuştur.

Gübre ilaç akaryakıt vb gibi artan üretim maliyetleri taban fiyatın 25 TL'nin altına düşmemesini zorunlu kılmıştır. İnşaallah gerekli hassasiyet gösterilerek üreten çiftçininde işleyen sanayicinin de hakettikleri kazançları sağlamalarını temenni ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı olarak başkanlığınızın hayırlara vesile olmasını, daha nice hayırlı hizmetlerin altına imza atmanızı cenab-ı Allah'tan niyaz ediyoruz.'' dedi.


 

Isparta’da elektrik kesintisi (20 Nisan cumartesi) Isparta’da elektrik kesintisi (20 Nisan cumartesi)