Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Yenişarbademli Meslek Yüksekokulu (MYO), Nevruz Bayramı'nı çeşitli etkinliklerle kutladı.
     Yenişarbademli MYO bahçesinde düzenlenen etkinliklere, Yüksekokul Müdürü Ahmet Mert, öğretim üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
     Yenişarbademli Meslek Yüksekokulu Öğrenci Konseyi Başkanı Melih Algınşahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, küçük bir ilçede yaşadıklarını ve farklı etkinliklere ihtiyaç duyulduğunu belirterek, bölgedeki sosyal yaşantıya katkıda bulunmak için baharın müjdecisi Nevruz'u çeşitli etkinlikler düzenleyerek kutladıklarını söyledi.
     Öğrenci Konseyi olarak etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini ifade eden Algınşahin, ''İlçemiz küçük ve imkanlarımız kısıtlı. Okul hayatının stresinden bir an olsun kurtulmak ve bölge halkı ile kaynaşmayı da sağlayacak farklı etkinler düzenlemeyi planlıyoruz. Okul yönetiminin bize bu konularda verdiği desteği için teşekkür ederiz'' diye konuştu.
     Yüksekokul bahçesinde Nevruz ateşinin yakılmasıyla başlayan etkinlikler, halat çekme, yumurta taşıma, uzun eşek, çuvalla koşma yarışmaları ve gösterilerle devam etti.