Paramız burada kalsın , ülkemiz kazansın !

Gelişen dünya konjöktöründe, küresel ısınma ve buna bağlı su sıkıntısı, tarım sektörünü her zaman olduğundan daha da önemli hale getirmiştir. Tarım sektörü bu önemini gelecek yıllarda daha da artıracak gibi görünmektedir düşüncesinden hareketle  DETAY FUARCILIK  Ltd. Şti.  11 yıldır başarıyla gerçekleştirdiği Göller Bölgesi Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nı bu yıl da 24-27 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleştirmekte.

Ağırlıklı olarak tarıma dayalı Isparta ekonomisi için  önem arz eden bu fuar tarım gönüllülerini de bir araya getirmekte.Ülkenin farklı yörelerinden gelen üreticilerin  ürün satış ve sergileme  yaptığı fuarda, tarımsal mekanizasyon ve tarla teknolojileri de yer almakta. Traktör ve dizel motor üretiminde 39 yıllık köklü geçmişiyle Türkiye’nin en önde gelen üreticileri arasında yer alan TÜMOSAN Isparta Bayii işletmecisi Ömer Faruk Balaman fuardan beklenilenin üzerinde  bir verim elde ettiklerini  belirterek,konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi.

Öncelikle fuara gösterilen ilgiden dolayı halkımıza teşekkür ederiz.  

Beyaz   Çiftlik Tarım Hayvancılık Isparta Burdur Bölge Bayiisiyiz.Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesinden Burdur’un Gölhisar ilçesine kadar hizmet vermekteyiz ve çiftçinin en yakın dostuyuz.Burdur’dan, Denizli’den, Afyon’dan,Malatya’dan gelen müşterilerimiz oldu. Fuara özel kampanya yaptık. 34.900 Tl’den başlayan fiyatlarla 50 Beygir traktör satışları gerçekleştirdik.  

Yükselen dolara rağmen fiyatlarımızı düşük.Bunun nedeni de  % 93 yerli üretim olmamızdır.Yerli sermaye olduğu için fiyatlarımızda zam olmamakta.Yabancı marka bir traktör aldığımızda ihracat açığımız artmakta.Ülkemizin kazanması bakımından yerli üretime sahip çıkmalı ve gereken önem ve değeri vermeliyiz.

Tümosan olarak; ulusal ve evrensel bir marka olma vizyonumuzun yanında, müşterilerimizin ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda yüksek kalite ve teknolojik donanıma sahip ürünleri doğru zamanda üretip sunarak hedef kitlemizde müşteri memnuniyeti ve sadakati sağlamak, böylelikle gelirler ve karlılığa ilişkin sürekli ve kontrol altında bir büyümeyi gerçekleştirme misyonunu taşımaktayız.

Babamız Hasan Balaman’dan devraldığımız bayrağı layıkıyla taşıyarak,halkımıza en iyi hizmeti vermeye çalışacağız.