Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz'ın Ankara'ya tayin edilmesi nedeniyle, Milli Eğitim Personeli, Yılmaz için Öğretmen evinde bir veda yemeği düzenledi.

Duygu dolu anların yaşandığı yemekte Yılmaz'a başarılı çalışmalarından dolayj plaket verildi. Veda yemeğine Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, şube müdürleri ve Milli Eğitim Personeli katıldı.
 
Yemekte Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Rahmi Ulu, bir konuşma yaparak, Yılmaz'a başarılı idarecilik görevinden dolayı teşekkür etti.
 
Yemekte konuşan Tacettin Yılmaz ise; "7 yıl nasıl geçti anlayamadık. Aile olduk. Biz kocaman bir aileymişiz. Aslında bu bir ayrılık değil. Biz bu kentliyiz. Demek ki düğünde de ölümde de beraber olacağız..Bundan sonre da aramızdaki sıcak ilişki devam edecek. Yeni gelecek arkadaşımıza da hep birlikte destek olacağız. Ankara'da yapılacak işlerin takipçisi olacağım. İnsan birbirine destek olursa güçlü olur. 33 yıllık meslek hayatımda sadece 6 sene il dışında görev yaptım. Ben-hep İsparta'da çalıştım. İnanın toplantı için bile il dışına çıksam İsparta'yı özlerim. Ama tabii her işin bir başı bir de sonu var. Bu doğanın kanunu" dedi.
 
İl Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz, kimseye bir kırgınlığının bir kızgınlığının olmadığına işaret ederek, "Bu görevi bana inanarak verenlere teşekkür ediyorum. Ama en büyük teşekkürü de sizlere, Milli Eğitimin görünmeyen kahramanlarına ediyorum. Hakkınızı helal edin" dedi.
 
Konuşmaların ardından Tacettin Yılmaz'a Milli Eğitim Personeli tarafından plaket ve hediye verildi.
 
kaynak:gülses