2018 – 2019 YKS’ye Final Eğitim Kurumları damga vurdu. Final Eğitim Kurumları, YKS-SAY puanında Türkiye 2’ncisi ve Türkiye 35’ncisini çıkararak önemli bir başarıya imza attı. Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Dağtekin, başarının sırlarını anlattı.

Merakla beklenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları açıklandı. YKS’de önemli başarılara imza atan Final Eğitim Kurumları’nın yönetim kurulu başkanı Erdal Dağtekin dün başarılarının sırlarını gazetecilere anlattı.

YKS – SAY puan türünde Türkiye 2’ncisi ve Türkiye 35’ncisini çıkaran Final Eğitim Kurumları’nın yönetim kurulu başkanı Erdal Dağtekin, “2018-2019 YKS sonuçları açıklandı. Sonuçların Isparta’mıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Biz bu süreçte Final Eğitim Kurumları olarak, Özel Öğretim Kursumuzda eğitim ve öğretim faaliyetlerine devam ettik. 2019 YKS sonuçlarına göre öğrencilerimizden Boğaziçi Koleji öğrencisi Hakan Emre Aktaş Türkiye YKS-SAY puanına göre Türkiye 2. si, Fen Lisesi öğrencisi Rıza Emir Karahan YKS-SAY puanında Türkiye 35. si olmuştur” dedi.

Isparta Final Eğitim Kurulumları YKS’de Türkiye 2’ncisi , Isparta 1’ncisi ve Türkiye 35’ncisi, Isparta 2’ncisini çıkardı. Türkiye’de, ilk 100 de 2 öğrenci, ilk 500 de 3 öğrenci, ilk binde 5 öğrenci, ilk 5 binde 12 öğrenci ve ilk 15 binde 30 öğrenci çıkararak önemli bir başarıya imza attı.

Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Dağtekin, “Öğrencilerimizin bu başarılarında emeği gecen başta aileleri olmak üzere okullarına, Final Eğitim Kurumlarının uzman kadrosuna teşekkür ediyor ıspartamıza hayırlı olsun diyorum. Isparta Final Eğitim Kurumları 2019-2020 eğitim döneminde Akademi Fen Lisesi ve Akademi Anadolu Lisesi olarak Isparta Şehir Hastanesi karşısında faaliyet gösterecektir. Özel Öğretim Kursumuz mevcut yerinde faaliyete devam edecektir” diye konuştu.

Dağtekin, “Final Eğitim Kurumları 40 yıldır ülkemizin dört bir yanında eğitim meşalesiniyakmaya devam etti. Bugüne kadar, 4 milyona aşkın öğrenci okuttu. Yüz yüze eğitim veremediklerine Final Yayınları ile ulaştı. Bir kuşak Final’le büyüdü. Şimdi kurumlarımız ilk öğrencilerimizin çocuklarını okutuyor. Silikon Vadisin’den Tübitak’a , hastanelerden adalet kürsülerine , üniversitelerden okullara, TBMM’den yerel yönetimlere , finans piyasalarından iş dünyasına kadar her yerde Final’in gurur duyduğumuz öğrencileri var. Final’in fedakar kadrosunun en büyük serveti budur” dedi.

Erdal Dağtekin, sözlerini; “Sözlerimi, yönetim kurulu başkanımız aynı zamanda hocam İbrahim Taşel’in sözüyle bitirmek istiyorum. “Eğittiğimiz hiçbir öğrenciyi ‘adamımız’ yapmadık. Türkiye Cumhuriyetine armağan ettik” diye bitirdi.