Marka-Patent Vekili Pınar Arıkaya, gerekli eğitim süreçlerini tamamlayarak yoğa eğitmeni oldu.Gelişen teknolojinin, hayatın sunduğu ağır yaşam şartlarının altında oluşan mutsuzluktan çıkış yolu olarak gösterilen yoga, sağlıklı ve dengeli bir yaşam için öneriliyor.
            Yoga Eğitmeni Pınar Arıkaya, yoganın yeniden hayata akmanın en iyi yolu olduğunu söyledi. İnsan yaşamın kendi üzerinde yarattığı gerginlikten sağlıklı bir şekilde uzaklaşmak ve kendini korumak için yogaya başvurması gerektiğini belirten Arıkaya, şu bilgilendirmelerde bulundu:

YENİ BİR BAKIŞ AÇISI
            "Yoga anın içinde asanalarla ve nefesle var olup dersin sonunda kuş gibi hafif bir zihin ve bedenle özgürleşerek yeniden hayata akmak demek. Bir yoga eğitmeniyle çalışmaya başlamak yalnızca asanaları yani duruşları öğrenerek bedeninizi geliştirmekle kalmaz, aynı zamanda nefes farkındalığı ve prana(enerji) çalışmalarını hayatınıza katarak bambaşka bir bakış açısıyla hayata bakabilmenizi sağlar.

EŞSİZ BİR YOLCULUK
            Yoga kendinden kendine olan bu eşsiz yolculuk için harika bir enstrümandır. Nefes farkındalığı, prana ve meditasyon ile başlayan, akıcı asanalarla devam eden ve sonunda savasana(derin gevşeme) ile son bulan bir yoga seansı ile yola çıkmak için benimle irtibata geçebilirsiniz.

            Yoga ile sende anı yakala. Bedensel olarak güçlenmek, ruhsal ve zihinsel dengeyi yakalamak senin elinde.Yoga sana dengeyi, gücü ve içindeki potansiyeli açığa çıkarmayı vadediyor.

            İnsanlık kontrolsüz ihtirasla dalgalanır, zapt edilemeyen üzüntüyle karışır, endişe ve şüpheyle sürüklenir.          

            Ancak bilge insan, düşünceleri kontrollü ve saf olan bir insan ruhun rüzgarlarının ve fırtınalarının kendisine itaat etmesini sağlayabilir.
            Her nerede ve her ne koşul altında yaşıyorsanız yaşayın, fırtınanın fırlatıp attığı ruhlar şunu mutlaka öğrenin: Yaşam okyanusunda mutluluk adaları gülümsemektedir ve ideallerinizin güneşli kumsalı sizin gelişinizi beklemektedir.      

    Ellerinizi düşüncenizin dümeni üzerinde sıkı tutun. Ruhunuzun derinliklerinde hakim olan efendi yatmaktadır; fakat uykudadır; Onu uyandırın. Kendine hakim olmak güçlülüktür. Doğru düşünce ustalıktır. Sükunet güçtür. Yüreğinize şunu söyleyin:
“Huzurlu ol. Sakinleş!”

            Yoga özgürlüğe giden yoldur. Sürekli yoga pratiği sayesinde kendimizi korkulardan, acılardan ve yalnızlıktan özgürleştirebiliriz. Hemen Yogaya başla..."

ÖZEL DERS BİLGİ İÇİN
yogawithpinar/instagram
pınaryoga/facebook
0535 253 99 88