SDÜ rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, Isparta’nın ve ülkemizin gelişimine katma değer sağlayan başarılı çalışmaları ile “YÖK Üstün Başarı Ödülü”nü Üniversitemize getiren Araştırma ve Yenilikçilik Direktörlüğü Ulusal ve Uluslararası Proje Ofisi ile Doğal Ürünler Uygulama ve Araştırma Merkezi (SUDUM) çalışanlarıyla bir araya geldi.Batı Yerleşkesi Kurumsal İletişim Uygulama Araştırma Merkezinde yapılan toplantıda, Rektör Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, bu denli önemli bir ödülü Süleyman Demirel Üniversitesine getiren Araştırma ve Yenilikçilik Direktörlüğü Ulusal ve Uluslararası Proje Ofisi ile SUDUM ekibine teşekkür etti.

Atakan Yazgan; Maaşımı Şehit ve Gazi Ailelerine Bağışlayacağım Atakan Yazgan; Maaşımı Şehit ve Gazi Ailelerine Bağışlayacağım

5 Ekim 2021 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen 2021-2022 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreninde; SDÜ, “Yerel Kalkınmaya Katkı Ödülü” almaya hak kazandı. SDÜ’nün ödülünü Rektör Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.