ISPARTA'nın Keçiborlu İlçesi yakınlarında yolcu otobüsü önünde seyir halinde olan kamyona arkadan çarptı. Kazada otobüs muavini 22 yaşındaki Fehmi Yardımcı yaşamını yitirirken, 24 yolcu da yaralandı.

Kaza Keçiborlu-Sandıklı karayolunun 3'ncü kilometresinde saat: 03:00 sıralarında meydana geldi. Fethiye-Ankara seferini yapan Osman Şahin yönetimindeki 16 KK 876 plakalı yolcu otobüsü aynı istikamette önünde seyir halinde olan Doğan Can Yılmaz yönetimindeki domates yüklü 48 RN 045 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kaza sonrası ihbar üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis Ambulans ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk tedavilerin ardından Keçiborlu İlçe Devlet Hastanesi ve Isparta il merkezindeki çeşitli hastanelere sevk edildi. Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan 22 yaşındaki otobüs muavini Fehmi Yardımcı yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralıların ise bir çoğu tedavi edildikten sonra taburcu edildi.

Öte yandan kaza sonrası kamyon sürücüsü gözaltına alındı.Domates yüklü kamyondan domateslerin yola saçıldığı ve bir kaç adet domates ise otobüsün içinde kaldı. Kazadan yara almadan kurtulan yolcular Keçiborlu otogarına götürüldü.

Jandarma ve Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.