CHP’LİLER MHP’YE BU DÖNEM OY VERMEYECEK.. FAVORİ İYİ PARTİ’DİR

MHP ile AK Parti ittifakına dikkat çeken Erdoğan, şunları söyledi;

“CHP’lilerin Yusuf Ziya Günaydın’a oy vermesi mümkün değil. Neden diyecek olursak AKP-MHP- formülü çıktı.

AK Parti’ye tepki veriliyorsa MHP’ye de tepki konulacaktır. İYİ Parti Favoridir.  CHP’den bir tane bile fire vermeyecek. İttifikanın adayına oy verecek. Ben tabanla sürekli görüşüyorum. Aynı söylediğim bu. Gökmenoğlu CHP’nin benimsediği bir aday. En uygun ittifak aday olduğu görüşündeyiz” dedi.

CHP eski İl Başkanı Erdoğan, 31 Mart yerel seçimine ilişkin bir tahminde de bulundu. AK Parti Adayı Başdeğirmen ile İYİ Parti adayı Gökmenoğlu’nun arasında bir yarış yaşandığını kaydeden Erdoğan, MHP Adayı Günaydın’ın 3. Olacağını ileri sürdü.

CHP’li Erdoğan, ITKM tartışmalarına da değindi. Bugünlere gelinmesindeki en büyük sorumluluğun Yusuf Ziya Günaydın da olduğunu kaydeden Erdoğan, şöyle konuştu;

“ITKM’nin baş sorumlusu Yusuf Ziya Günaydın’dır. Kimse bahane üretmesin.  İkincisi Rahmetli Hasan Balaman'dır ve iktidardır. Utanmasalar sorumlusu. CHP diyecekler. Ben il başkanı iken 2009’da ITKM için ziyaret ettim. Isparta’da kangren olan Çarşamba pazarını söyledim, bitirmesini rica ettim. ‘Kadıahmetoğulları’nı çağır, inşaatın geriye kalanının Belediye olarak ben yapacağım de’ dedim. ‘İyi bir fikir, değerlendireceğim’ dedi.

Aylar geçti, yıllar geçti yok. Orada rant büyük, herkes bunun peşinde diye yüzüne söyledim. 2009’da geldiğinde burada karşılıklı anlaşma yapıp, firmayı gönderebilirlerdi.”