MHP  Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte ve Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Isparta Belediye Başkanı Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Ökte, “Isparta bizim bu bölgenin gurur kaynağı” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte ve Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. 

BAŞKAN’A TEŞEKKÜR

Ziyarette konuşan MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte, “Isparta bizim bu bölgenin gurur kaynağı. Bu konuda da Yusuf Ziya Başkanıma hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bize düşen bir görevde de her zaman hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Burdur Tefenni Belediye Başkanımız ile bugün Ziya Başkanımıza nezaket ziyaretinde bulunuyoruz. Her zaman Yusuf Ziya başkanımız bizim baş tacımız. Başarılarının daha yükseklere çıkması için gönlümüz başkanımızladır” dedi. 

‘KARŞIMDA BİR İDOL OLARAK GÖRÜYORUM’

Uzun süredir gerçekleştirmek istedikleri bir ziyaret olduğunu dile getiren Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz de, “Başkanımıza bir teşekkür borcumuz vardı. 2015 yılında, ilçe halkı olarak çok büyük sıkıntısını çektiğimiz bir makineyi belediyemize bağışladılar. Şu anda da etkin bir şekilde kullandığımız kilit parke, bordür üretim makinemiz. Şu anda ihtiyaçlarımızın yüzde 70’lik bir oranını bu makine ile karşılıyoruz. Bundan dolayı da müteşekkir olduğumuzu belirtmek istiyorum. Kendisini bir ağabey ve üzerinde yılların tecrübesini biriktirmiş bir belediye başkanı olarak karşımda bir idol olarak görüyorum. Yaptığı çalışmaları yakinen takip ediyorum ve minyatürünü ilçemde gerçekleştirmek için çalışıyorum. Bölgemizde gerek partimiz gerek belediyecilik adına örnek bir belediye başkanlığını yürüttüğünü düşünüyorum. Bundan sonraki süreçte de başarılarının devamını diliyorum” görüşlerinde bulundu. 

‘GÖNÜL BAĞLARIMIZI KUVVETLENDİRİYORUZ’

MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte ve Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz’ün ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Komşu ilimizin il başkanı ve Tefenni Belediye Başkanımızın ziyaretlerinden dolayı memnun oldum. Tefenni, başarılı ve genç bir belediye başkanımız. Bu karşılıklı ziyaretlerle güzel fikir alışverişlerinde bulunuyoruz ve böylelikle partimizin ve belediyemizin istişare yapan kurumları haline geliyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi belediye başkanlığı ve yöneticileri istişare yapan bir topluluk halindeyiz ve gönül bağlarımızı kuvvetlendiriyoruz, yardım, tavsiye bağlarımızı kuvvetlendiriyoruz. Bu ziyaretinde bizlere hayır, uğur bereket getirdiği inancındayım. Ziyaretlerinden dolayı da kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.