Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve ailesi, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na 9 TL’lik bağış yaptı.

10 Ağustos 2014 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalar son hızla devam ediyor. 9 siyasi parti tarafından ortak aday gösterilen Ekmeleddin İhsanoğlu’na da Isparta’dan büyük destek var.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatı üzerine harekete geçen Isparta sembol olarak nitelendirilen 9 tl’lik bağışını sürdürüyor. Bu kampanyaya Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, eşi Dilek Günaydın ve ailesi ile MHP’li belediye meclis üyeleri de katıldı. Önceki gün toplu olarak bankaya giden heyet birlikte 9 tl destek kampanyasına katıldı.

Banka çıkışında kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin başlatmış olduğu bu kampanyaya Isparta olarak bizde tam destek veriyoruz. Belediye Başkanı olarak ben ve ailem ile MHP’li belediye meclis üyelerim başta olmak üzere bugün 9 tl’yi bankaya yatırdık. Bu duyarlılıklarından dolayı meclis üyelerime teşekkür ediyorum. Bununla birlikte bu kampanyaya dahil olmak isteyen vatandaşlarımız da olabilir. Kampanyaya katılacak olan vatandaşlarımız Ziraat Bankasına giderek Mithat Paşa şubesi 68827276-5002 nolu hesaba Cumhurbaşkanlığı bağışı adı altında destekte bulunabilirler” dedi.