BAŞKAN ZABUN DERİNDEN VE GÜÇLÜ

AK Parti İl Başkanı ve AK Parti'nin Belediye Başkan Adayı olması beklenen en güçlü isimlerden olan Osman ZABUN’un hiç kimsenin bilmediği ve kente değer katacak bir projesi ortaya çıktı.

Sessiz ve derinden çalışan Başkan ZABUN parti genel merkezine çok sayıda proje sunduğu öğrenildi.

Bu projeleri animasyonlarıyla beraber sunduğu kulislerde konuşuluyordu. Fikri altyapısını ZABUN’un oluşturduğu projeler üzerinde ekibinin uzun süredir çalıştığı ve seçim startı verildikten sonra periyodik olarak kamuoyu ile paylaşacağı ifade ediliyor.

Isparta’nın tüm mahallelerinde dile getirilen sosyal tesis talebini karşılayacak projenin ham görüntülerini elde ettik. Yapılan proje ile mahallelinin bir çok ihtiyacını entegre bir tesisle çözüme kavuşturulması amaçlanmış. Ham görüntülerine ulaştığımız projenin “Millet Kıraathanelerine” model oluşturmak üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN'A sunulması planlanıyor.

İŞTE DEV PROJENİN DETAYLARI

Tatlısu çeşmesi, çocuk oyun parkı, düğün ve çok amaçlı salon, atölye ve dükkanlar, muhtarlık odası, çocuk kreşi, kütüphane ve kıraathanenin bulunduğu projenin mimarisinde Isparta’nın geleneksel yapıtaşı olan köyke taşına ve Selçuklu mimarisine yer verildiği anlaşılıyor.