Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun Ak Parti İl Başkanlığı 7. Olağan Kongresi’nin takvimi netleşmeye başladı. Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, Ak Parti İl Başkanlığı 7. Olağan Genel Kurulu hakkında açıklamalarda bulundu.

Genel kurul takviminin Ağustos ayı sonundan itibaren netleşeceğini ifade eden İl Başkanı Zabun, 7. Olağan Kongrenin Eylül yada Ekim ayında yapılacağını söyledi.

“Genel merkezimizin sayın Cumhurbaşkanımızın da talimatıyla inşallah son bahar Eylül veya Ekim ayında tam takvim netleşince duyurusunu o zaman yapacağız. Son bahardan itibaren 7. Olağan kongremizin sürecini de birlikte başlatmış olacağız. Tüzük gereği ve yasa gereği 2 yıldan 3 yıl arasıdır kongreler bu kongreyi genel merkezimiz 3 yılı beklemedi 2 yılı doldurduktan sonraki bir tarihte takvimlendirmek suretiyle gerçekleştirmiş olacağız AK Parti büyük bir aile bu büyük ailenin çatısı altında da bir taraftan kongrelerimizi büyük bir şölen ve şenlik havasında bir havasında büyük bir coşkuyla gerçekleştirirken bir taraftan da bu yolculuğu daha gelecek nesillere ulaştıracak kavuşturacak daha kapsayıcı güçlü bir teşkilat yapısıyla yolumuza devam edeceğiz.