Çok eleştirilen o konuya cevap verdi:

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, çok eleştirilen AK Parti İl Başkanı Osman Zabun’un oğlunun avukat olarak Belediyeye alınması konusuna cevap verdi. Başdeğirmen, K32’de şu açıklamayı yaptı:    

“Osman Zabun başkanımızın oğlu yeni bir avukat. Beğendiğim düzgün bir çocuk. Devamlı belediye avukatı bulmak için 4 ay çalışma yaptık. Birçok avukata haber verdik. Sürekli belediye elamanı olacak. Sabah 08.00-17,00 arası. Sadece belediye personeli olacak. Kimseyi bulamadım. Verdiğimiz maaş normal personel maaş. Başkan yardımcısının şoföründen daha az maaş alıyor.

Kimse gelmedi.

Avukata ihtiyacımız vardı. Osman Başkana söyledim, bulamadım. ‘Oğlunu ver bana’ dedim. En sonunda o da kabul etmedi. Benim isteğim ile geldi. Bizim binlerce davalarımız var. Bunları takip eden olmamış. 2300 lira yatırılması gereken para hukuki sistemde takip edilmediği için 39 bin TL ödedik. 27 bin TL para hukuk bürosunca takip edilmediği için 127 bin TL olarak ödedik.

Bu işler çok önemli.

Bilgi İşlem Müdürümüz, Atabey Belediye Başkanımızın oğlu:

Kabiliyetini bildiğim için istedim, İstanbul’dan geldi. Gidin, bakın. Yaptığı işlerde vasıfsızlığını görün, bugün görevden alırım. Bu insanlar hatra binayen geldiler. Ispartamıza hizmet etmeye çalışıyorlar. Allah razı olsun.”