Gazeteciler Zaman’ın yemeğinde bir araya geldi.

Ispartalı gazeteciler Zaman’ın verdiği iftar yemeğinde bir araya geldi. Altınbaşak Yemek Fabrikası bahçesinde gerçekleşen iftar yemeğine Isparta’da görev yapan yerel ve ulusal basının temsilcileri ile ajans muhabirleri katıldı.

   Yaklaşık 40 basın mensubu ile birlikte gazete sahiplerinin katıldığı yemeğe Aktif Gazeteciler Derneği Başkanı Ali Çokyaşa ve Isparta Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Ramazan Acar’da katıldı. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen iftar sonrasında gazeteciler çay sohbeti yaparak gündeme ilişkin konuları değerlendirdi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği organizasyonda gazetecileri sık sık bir araya getirecek programlar düzenlenmesi konusunda fikir birliğine varıldı.

               zaman1.jpg

    Isparta Aktif Gazeteciler Derneği Başkanı Ali Çokyaşa, Zaman’ın böyle bir organizasyonla gazetecileri bir araya getirmesinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Gazetecilik zor ve stresli bir meslek. Çoğu zaman kendimize, eşimize dostumuza vakit ayıramıyoruz. Böyle programlar bizim için fırsat oluyor.

   Gazeteci arkadaşlarla farklı ortamlarda birlikte olma imkanına kavuşuyoruz.” dedi. Isparta Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Ramazan Acar’da Zaman’ın iftar yemeğine katılmaktan onur duyduğunu belirterek, “Zaman yayınları ile Türkiye’de her zaman birleştirici ve bütünleştirici bir rol üstlenmiştir.

             9425

   İftar yemeğinde bizleri bir araya getirmiştir. Sıcak ve samimi bir ortamda sohbet etme imkanı sağladığında teşekkür ediyorum.” dedi

  Zaman Gazetesi Isparta Temsilcisi Kenan Duman da  geleneksel olarak başlattıkları iftar yemeğine katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

                   9426

   Duman, birlik ve beraberliğin pekişmesine neden olacak bu tür organizasyonlara devam edeceklerini söyledi.