2017 yılının Ağustos ayından bu yana kayıp olan Zehra Çayçı’dan hala haber alınamıyor.

                Emniyet Zehra’nın bulunması için seferber olurken, acılı Anne Keziban Çayçı da ocak ayında Müge Anlı’nın programına katılmıştı.

                Müge Anlı’da Çayçı’nın sosyal medyadaki son paylaşımlarından ve son görüştüğü arkadaşlarını araştırarak ekibiyle birlikte bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

                Acılı anne Keziban Çaycı, kızının hala bulunamamasına sitemli. Anne Çaycı,  “Kızım hala kayıp bulunamadı. Isparta’nın Büyükgökçeli  köyündeniz. Biz köyde duruyoruz. Çocuğumun ismi Zehra Çaycı. Kızım 23 yaşında. 9 Ağustos’ta akşam 21.00 sıralarında konuştuk ondan sonra haber yok. Sonra bir daha asla ne telefonla ulaşabildim ne konuşabildim. Hiç bir haberde alamadım. Nereye gittiği hakkında hiç bir bilgim yok.O gün konuştuktan sonra bir daha asla haber alamadım bana hiç bir şey demedi.

O günde kaybolup gidecek bir hareket yapmadı. Çocuğu var.Sünnet düğünü yapmak istiyordu. Halı fabrikasında çalışıyordu. 3 ay olmuştu gireli. Çalışıyordu orada. Çocuğuna sünnet düğünü yapacaktı. Araba alacaktı. Böyle hayalleri vardı. 2 çocuğu var. Biri kız biri erkek. Kızı 2 buçuk yaşında oğlu 6 yaşında. Biri bende küçük kız babaanne de şimdi. Eşinden ayrılmıştı.Tam bulundu diye bizden kan aldılar DNA testi için ondan da bir haber yok.

Kızım  benimle birlikte yaşıyordu.İşe girdiği için bir apart tutmuştuk Isparta’da.1 ya da  1 buçuk aydır Isparta’daydı.Orda duruyordu gececi gündüzcü olduğu için.

Emniyete başvurduk.Habersiz çocuklarını bırakıp gidecek bir kız değil. Mümkün değil. O yüzden bu kadar şüpheleniyoruz. Bırakıp gitse tamam kabulümüz ama her şeyini söyleyen bir insan. Erkek arkadaşı da olsa söylüyor.Gittiği yeri söylerdi ben buradayım diye.Eğer bir şey varsa  da bilmiyorum bana her şeyini anlatan kız. Hiç bir şey söylemedi. Merakla bekliyoruz.Çocukları iyice annesini özlediler” şeklinde konuşmuştu.

                Aile ise aylardır kayıp olan kızlarının hayatından endişe ediyor.