2 kez ömür boyu hapsi istenen ve besici Ali lakabyla bilinen Ali Aydınerin ablası İlkay Kırmızıgül, mahkemeye verdiği dilekçede Zehra Çaycı'nın yaşadığını gören 2 kişi olduğunu öne sürdü. Mahkeme heyeti, sürpriz görgü tanıklarının dinlenmesi için duruşmayı erteledi.

TUTUKLU AYDINER SEGBİS ARACILIĞIYLA MAHKEMEYE KATILDI

Duruşmaya Ali  Aydıner, SEGBİS aracılığıyla tutuklu bulunduğu cezaevinden katıldı. Zehra Çaycı'nın tarafından anne Keziban Çaycı, Korhan Taştekin'in tarandan ise anne Fadime Taştekin, baba Orhan Taştekin, eski eşi Özlem Singeç ile tutuklu Ali Aydıner'in ablası İlkay Kırmızıgül ve tarafların avukatları, salonda bulunanlar arasındaydı

Abla Kırmızıgül; Zehra Çaycı Bir Eğlence Mekanın da Çalışıyor

Duruşma öncesi Ali Aydınerin Ablası İlkay Kırmızıgül bir dilekçe verdi. Dilekçe mahkemede okunduktan sonra Dilekçede, Zehra Çaycı'nın ortadan kaybolduktan bir süre sonra, Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinde faaliyet gösteren bir eğlence mekanında çalıştığına dair 2 görgü tanığı olduğu iddiası yer aldı. Mahkeme heyeti, tanıkların dinlenmesi için duruşmayı erteledi.

İnancımız İyice Arttı Zehra ve Korhan Yaşıyor Ali ise Suçsuz

Mahkeme sonrası bir açıklama yapan abla kırmızıgül 'daha önceden Korhanın bir sosyal medya uygulaması üzerinden yer bildirdiğini ifade etmiştik delilleri sunmuştuk, şimdi de 2 şahidimiz ortaya çıktı Zehrayı gördüklerine dair bu dilekçemizi de mahkemede ifade ettik ve tüm bunlarla birlikte bizim inancımız arttı kardeşim Ali suçsuz ve masumdur' dedi.