Isparta'da 2000 Yılından bu yana yayıncılık faaliyetlerini sürdüren ve Bünyesinde Haber32 internet haber sitesi, Isparta Express Gazetesi ile FM32 radyosunu barındıran 32 Yayıncılık'ta, Afrinde destan yazan Mehmetçiğe yardım amaçlı başlatılan dayanışmada yerini aldı.

  Geçtiğimiz günlerde Isparta'da Esnaflarca başlatılan her esnaf Afrin'e destek olsun kampanyasına Medya dünyasından ilk katılım şirketimizden geldi. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan 32 Yayıncılık yönetim kurulu başkanı M.Mustafa SAVLI, şu görüşlere yer verdi;

 ''Başkomutanımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Afrin harekâtı başlamadan önce şu açıklamayı yapmıştı; " Zeytin bizim inancımızda çok kutludur. Bu aynı zamanda özgürlüklerin müjdecisidir. Biz de bu zeytin dalı olarak bunu kullanırken dedik ki, toparlayalım, kucaklayalım diye böyle bir özgürlük adımını attık.

Biz Zeytin Dalı operasyonu ile bölgemiz üzerinde farklı emelleri olan güçlerin derenin taşı ile kuşunu vurma oyununu bir kez daha bozmuş olduk. Münbiç'ten başlayarak sınırlarımız boyunca bu oyunu boza boza devam edecek, bölgemizi tamamen temizleyeceğiz.'' Sayın Cumhurbaşkanımızın yaptığı açıklama sonrası Mehmetcik Afrinde destan yazmaya başladı.

Tabii bu arada Vefâkar Türk milleti sadece dua etmek yerine bir fazlasını yapmaya çalıştı, Birçok illerden Annelerimiz atkı, çorap, bere, örerek Mehmetciğe yolladı, birçok vatandaşımız yemek yaparak, yollarını kapatıp bizde gelelim bizide götürün diyerek tüm kalbiyle destan yazan Askerimize destek verdi.

İş ve Ticaret dünyasından ilk adım geçtiğimiz günler Isparta Ticaret Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve Isparta Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Tural ve Beraberindeki ekipten gelmişti.

Bizde 32 Yayın grubu olarak Zeytin Dalına nacizane imkanlar nispetinde destek olacağız. Yayın Organlarımızın 1 günlük ticari gelirini TSK Mehmetcik Vakfına Bağışlama kararı aldık. Bu süreçten sonra üzerimize düşen başkaca görevler olursa herzaman canımızla malımızda Devletimizi düşmanlara, dost görünümlü düşmanlara karşı müdafa etmeye devam edeceğiz.  

Başlatılan bu kampanyaya Isparta'lı tüm esnaf kardeşlerimizi ve ticaretle uğraşan tüm arkadaşlarımızı destek vermeye davet ediyoruz'' dedi.