Halkın Sesi Partisi İl Teşkilatı İl Divan Toplantısı’nı dün parti binasında gerçekleştirdi.

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) İl Başkanı Mahmut Bilgiç, Halkın Sesi Partisi, canlı bir şekilde Isparta’mızda hizmetlerine devam etmektedir dedi.

Bilgiç açıklamasında ise; “Ülkenin yeni bir sese, yeni bir yola ihtiyacı vardır. Bu yeni ses de Halkın Sesi Partisidir. HAS Parti Türkiye’de ezberi bozuyor. Ayrımcılığa son vermek için geliyor. Has Parti takım utar gibi parti tutmaya son vermek için ortaya çıkmıştır. Türkiye’nin vicdanı, irfanı, aklıdır. İnsafıdır. Bunun için büyük sentez oluşturduk. İki ay süremiz kaldı. Bugünden itibaren canla başla çalışarak partimizi meclise taşıyacağız. Evet işimiz zor ama iddiamız ve idealimiz büyüktür. Türkiye’nin kurtuluşu, Has Parti kadrolarının elindedir.

İnsanlar 2002’deki krizden dolayı, yoksulluktan dolayı bir kısım insanlar bugün Kemal Derviş’in rol politikasına bugün evet diyor. Adalet ve Kalkınma Partisi Kemal Derviş’in politikasını aynen uyguladı, bu milleti ciddi şekilde borçlandırdı, ama ne gariptir ki bu insanlar tekrar dönüp CHP’ye oy vermeyi bile düşünebiliyor. Ve bu arkadaşlarımız 40 yıl CHP’ye hizmet eden arkadaşlardır. 12 Eylül 2010’de referandum öncesinde, hükümet dedi ki (biz 12 Eylül’de hesaplaşacağız). O günden bu güne yaklaşık 7 ay geçti ama maalesef hesaplaşma diye bir şey göremiyoruz. Biz 12 Eylül’de hesaplaşmayı Kenan Evren’in, o günkü orda komutanlarının mahkemeye çıkartılmasını kabul etmiyoruz. Mahkemeye çıkartılmaları, 12 Eylül ile hesaplaşma değildir. Biz Halkın Sesi Partisi olarak 12 Eylül ile hesaplaşmayı, 12 Eylül’ün getirdiği bütün yasaları yırtıp çöpe atmayı kabul ediyoruz. 12 Eylül’ün getirdiği bütün yasaları değiştirirseniz o zaman 12 Eylül ile hesaplaşmış olabilirsiniz. Ama maalesef iktidar ile muhalefet de dahil olmak üzere 12 Eylül ile hesaplaşmayı sanki geri plana bırakmışlar, 12 Eylül yasalarını savunmaktadırlar. Maalesef bunu hem iktidar hem de muhalefet yapmaktadır. Biz inşallah 13 Haziran’dan sonra mecliste olacağız ve iktidar olmasak bile bu konularda yol gösterici olacağız. Biz 28 Şubat’ın getirdiği yasaları da çöpe atacağız. İnşallah halkımız bizim önemimizde arzu ettiği yönetime kavuşmuş olacaktır” diye konuştu