Özel Altınbaşak Bedri Ayhan Anadolu Lisesi Müdürü Mahmut Çopuroğlu, gazetecilerin toplumu aydınlatmak ve haberlerden haberdar etme adına önemli bir görevi üstlendiğini belirterek; "Bu zorlu görevde hepinize başarılar ve kolaylıklar diliyoruz" dedi. 
 
Özel Altınbaşak Eğitim Kurumları, her yıl olduğu gibi bu yılda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü unutmadı ve bu doğrultuda gazetecilere bir jest yaparak basın mensupları ile kahvaltıda buluştu. 
Dün saat 10.00'da Özel Altınbaşak Bedri Ayhan Anadolu Lisesi toplantı salonunda gerçekleştirilen programa; Özel Altınbaşak Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Vahit Çiftçi ve Özel Altınbaşak Bedri Ayhan Anadolu Lisesi Müdürü Mahmut Çopuroğlu ile gazeteciler katıldı. Kahvaltı sonrası bir açıklama yapan Okul Müdürü Mahmut Çopuroğlu; "Öncelikle tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tüm Özel Altınbaşak Eğitim Kurumları adına kutluyorum. Gazeteciler her gün yaşamda olan olayları takip ederek bizleri bilgilendirerek zor bir görevi yerine getirmektedirler. Bu görevlerini yaparken de olumsuzlukları gündeme taşıyarak bir anlamda toplumu denetleme görevi de yapmaktadırlar. Böylece, kanun dışı iş ve işlemlerde bulunan veya bulunmaya tenazül edenler kendilerine çeki düzen vererek olumsuzluk daha yapılmadan önlenmektedir. Böylesine zorlu görevde zaman ayırıp programımıza teşrif ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz. 
Biz Özel Altınbaşak Eğitim Kurumları olarak 3 Okulumuz var. Bu okullarda da bin 500 öğrencimiz var. Bunun 701'i 2 lisemizde eğitim - öğretim görmektedir. Buradaki lisemizde 258, Sav Kasabasındaki lisemizde ise 443 olmak üzere lise bölümünde toplam 701 öğrenci mevcudumuz vardır. Bu liselerimizden birisi de Sağlık Meslek Hemşirelik Lisesidir. Burada124 öğrencimiz vardır. Gelecek yıl da bu lisemize öğrenci alacağız. Ancak, puanlamayı değiştirerek alınacak öğrenci için 350 puan ve üzerini esas alacağız" dedi.