Türkiye’nin yetiştirdiği en büyük tiyatroculardan biri olan ve herkesin çocukluğunun ender kahramanlarından biri olan Ayşen Gruda ve Ümit Yesin’in oynadığı Zoraki Damat, Pazar günü Ispartalılarla buluşuyor.

Demsan Medya’nın sporsorluğunda gerçekleştirilecek olan Zoraki Damat, Pazar günü saat 20.30’da Süleyman Demirel Kongre ve Sergi Sarayı’nda tiyatro severlerle buluşacak. Isparta’da tiyatro faaliyetlerinin artması, daha kaliteli organizasyonların yapılması ve çocukların gelişimi için önemli bir faktör olan tiyatronun sevdirilmesi için çalışmalar yapan Demsan Medya, Pazar günü oynanacak oyunla yaklaşık 3 bin kişiyi ağırlamayı hedefliyor.

Çılgın hala Mürüvvet'in kararı kesindir. Avukat yeğeni Şebnem'i o istemese de, yıl bitmeden evlendirecektir. Gözüne kestirdiği koca adayı da, olaydan habersiz, mali danışmanı Burhan'dır. Operasyon için düğmeye basan Mürüvvet halanın tetikçisi, yıllardır her işine koşan Cabbar'dır. Bakalım, Burhan'la evlilik hayali kuran nişanlı Pınar, bu aşk çetesinin oyununu bozup, müstakbel eşini kurtarabilecek midir? Olur ya, işler ters giderse hala kuaförü Seyfi'yi B planı olarak tutmaktadır.

Oyuncular

Ayşen GRUDA - Ümit YESİN - Şebnem ZORLU - Somer KARVAN - Yeliz Tozan - Suat İNAL 

Yazan - Yöneten

Sam BOBRICK - Somer KARVAN 

Yer - Zaman

Süleyman Demirel Kongre Sarayı

17 Mayıs 2015 Pazar - 20:30