Tek derdimiz eğitimin iyi olması. Birilerinin iftira attığı gibi yakınımızı bir yerlere getirmekte değil. Zaten zaman bütün bunları ortaya koyuyor ve koyacak.

Keşke eğitim iyi olsa, keşke başarı olsa da biz hiçbir şey yazmasak. Ama müdür beyinde kabul ettiği gibi ortada bir başarısızlık var ve herkesin bu konuda iyi düşünmesi gerekiyor.

Yazılarımdan sonra gelen yorumlar ve aldığım telefonlarda önemli bir hususu atladığımızı gördük. Yaşanan olumsuzluklara rağmen, eğitimde gerçekten özveri ile çalışan öğretmenlerimiz, eğitim gönüllüleri ve duyarlı veliler var. Ne kadar teşekkür etsek az olur.

Olumsuz şartlara rağmen başarı yakalayan, zoru başaran okullarımız, öğrencilerimiz var. Öğrencisinden, öğretmenine teşekkür ediyoruz.

Bazı okurlarımız yazılarımızdaki "önde gelen okullar" cümlemizi eleştirmiş. Buradaki niyetimiz okulların imkanlarını, vatandaşın ilgisini ve başarılarını ortaya koymak.

Keşke bütün okullarımız başarılı olsa, ili olsa, imkanları hepsinin üst düzeyde bulunsa. Ama ne yazık ki olmuyor.

Bütün öğretmenlerimiz, çocuklarımız ve okullarımız kutsaldır. Kesinlikle ayrımcılık gibi bir durum söz konusu olmaz.

Biz eğitim ile ilgili aksaklıkları gündeme getirmeye devam edeceğiz. Niyetimiz üzüm yemek. Hiçbir zaman bağcı ile hesabımız olmadı ve olmaz. Varsa başarı alkışlarız, başarısızlığı da eleştiriyoruz.
Sayın Müdürüm, Fen Lisesi pansiyonundaki tadilatı bir an evvel bitirin ne olur. Çocuklar ciddi sıkıntı çekiyor.

SAĞLIKTAKİ GELİŞMELER

Tuna kardeşim sağlıktaki gelişmelerin perde arkasını anlattıktan sonra topu bana atmış ve "Şakir abimde daha fazla ayrıntı vardır, yazmasını istiyorum" demiş.

Kendisine teşekkür ediyorum ama önemli olan ayrıntıdan çok Isparta’nın sağlıktaki durumudur. Emeği geçen, hizmet eden herkese teşekkür ediyorum. Tuna kardeşim ayrıntıları vermiş, biraz daha zaman geçsin, ayrıntıları sizlerle paylaşırız.

Bazıları rahatsız olsa da, iftira atsa da, yüzümüze söyleyeyeyeceklerini arkamızdan konuşsa da, biz doğru bildiklerimizi yazmaya, yapmaya devam edeceğiz.

Biz bir konuda doğru olduğuna inandıklarımızı yapmaya devam edeceğiz. Bazıları boşuna uğraşıyor. İnternette yorumlarınızla iftira atmaya, içinizdeki kusmaya devam edin.