Ülkü Ocakları Başkanı yaptığı açıklamada akil insanların gelişini bir partinin il başkanı edasıyla eleştirdi.

Peki bu sert eleştirileri yapmak ona mı kaldı?

Bu kadar eleştiri yapmayı bilen Çapraz'ın acaba terörsüz bir ülke için '' B '' planı varmı? Varsa provakote etmeden bir yazıversinde bizde okuyalım neler yapılması gerekiyor? En son bir milletvekiline yalaka deyip çıtayı bu kadar aşağı çeken bu arkadaş Ispartanın yararına hangi taşı yoldan beri aldı?

Bu çocuk durup durup neden Isparta ile ilgili provakatif açıklamalar yapıyor? Yokmu bu çocuğun kulağını çekip oğlum 1-2 adım geride dur diyecek bir il başkanı????

İŞTE ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI AKİF ÇAPRAZ’IN YAZILI BASIN AÇIKLAMASI;

Sözde barış sürecinin taşeronları olan sözde akiller Isparta’mıza gelişlerini erteleye erteleye sonunda gelme gafletine düşmüşlerdir.

Sözde akillerin memleketimize gelirken üst düzey güvenlik önlemleriyle gelmeleri dikkatleri çekmektedir.

Bu sözde akiller barış yalanlarıyla ihanet sürecine taşeronluk yaparken bunlara gerekli ortamı hazırlamaya çalışanları da Türk Milleti adına uyarıyoruz.

Kime göre akildir bunlar?
Bunlar akilse bu millet nedir?
Bu akiller neyi anlatacaklar?
Terör uzmanı var mıdır aralarında?
Bu heyet oluşturulmadan önce kaç şehit ailesiyle görüşülmüştür?
Akillerin ailelerinde veya akrabalarında şehit var mıdır ki bu acıyı bilecekler?
Isparta’mıza gelecek akiller daha önce hiç Isparta’ya gelmişler midir?
Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun terörün neyini biliyordur? Eğer bu kadar Isparta’mızı seviyorsa Isparta’mızın ekonomik sorunlarıyla neden ilgilenmemiştir?
Lale Mansur, bu süreci film çekmek olarak mı görmektedir?
Kadir İnanır, kimin yazdığı senaryoda hangi rolü oynamaktadır?

Hüseyin Yayman’ın Gazi Üniversitesindeki kadrosu nedir?

Yardımcı Doçent olmasına rağmen neden Profesör olarak takdim edilmektedir? İlber Ortaylı’yı çok beğendiği, değer verdiği, hayran olduğunu her dersinde vurgulamasına neden şimdi ayrı düşmüştür? Bu ayrı düşüşün sebebi para mıdır, siyasi rant mıdır?

Bu sorularımızın ivedilikle bu sözde akilleri getiren kişilerce cevaplandırılmasını Türk Milleti adına emrediyoruz.

Bu akillere ortam hazırlamaya çalışanlar kimlerdir? Kimlerle görüştürüleceklerdir? Hangi sivil toplum kuruluşları davet edilecektir? Hangi siyasi partileri ziyaret edecekledir? Isparta Sokaklarında dolaşacaklar mı? Esnafları ziyaret edecekler mi?

Bu soruların en kısa zamanda başta Isparta Valiliği başta olmak üzere yetkili kurumlar tarafından cevaplandırılmasını gerekmektedir.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Sayın Şükrü Değirmen ve yönetim kurulu bu sürecin neresinde olacağı kendisinin ve yönetiminin Isparta kamuoyundaki meşruluğunu ortaya koyacaktır. Isparta Ülkü Ocakları olarak Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen başta olmak üzere yönetim kuruluna tavsiyemizdir ki; sözde barış sürecinin hiçbir aşamasında olmasınlar.

Ispartalı hemşerilerimizin teveccüleriyle seçilmiş bir yönetim kurulunun ihanet odaklarının oyuncağı olması bizleri üzecektir.

Bu ihanet sürecinde sözde akiller nereye geldiklerini iyi bilmelidirler. Damat Ferit döneminde kurulan Heyet-i Nasiha’nın Isparta’mızda nasıl karşılandıklarını iyi araştırmalarını tavsiye ederiz.
Güller, Göller ve Erenler diyarı Isparta’mız yüz binlerce Türkiye sevdalısının yaşadığı öz be öz Türk yurdudur. Bu topraklar Miryekefolan savaşının yapıldığı ve dünyaya Anadolu’dan Türk Milleti’nin atılamayacağının kanıtlandığı yerdir. Bu topraklarda yaşayan değerli hemşerilerimiz dün nasıl haçlı zihniyeti gereken cevabı verdiyse bugün de verecektir.

Akif ÇAPRAZ
Isparta Ülkü Ocakları Başkanı