Suriye de iç karışıklık ve Türkiye’nin sınırlarını koruma çabasıyla yapılan bütün mücadeleler sonucunda dün 05.03.2020 tarihinde Moskovo’da yeniden bir anlaşmaya varılmıştır.

Ancak iktidar olarak tüm gücümüzle ülkenin çıkarlarını korumamıza rağmen ana muhalefet partisinden gelen sesler acaba içeride de mi mücadele etmemiz gereken düşmanlarımız var onu aklımıza getiriyor.

Şimdi bu yapılanlar bir değil, iki değil, artık bıçak kemiğe dayanmıştır.

CHP’nin yaptıkları artık vatan hainliğine doğru gitmektedir.

Sayın Cumhurbaşkanımıza yapılan hakaret ve küfürler ve bunu destekleyen il başkanları,

Esed ile savaşılırsa her türlü Esed’i desteklerim diyenleri mi ararsınız,

Zulüm 1453’te başladı diyenleri mi ararsınız,

Suriyeli göçmenleri neden göndermiyorsunuz deyip te kapıları açında neden kapıları açtınız diyenleri mi ararsınız,

Amerika, Rusya ve İran’a Suriye’de ne işiniz var diyemeyenler Türkiye’nin ne işi var Suriye’de sorularından vazgeçemeyenler mi ararsınız,

Müzakere yolunun kapatılmasını istemeyenler, müzakereler edilince zıplayanları mı ararsınız,

Dün yapılan görüşmelerdeki çekilen fotoğrafların bir kısmını kullanarak algı yaratmaya çalışanları mı ararsınız VS. VS. VS.  yani yok yok. Her şey var ancak milliyetçilik, devletçilik, akıl ve vicdan yok.

Yaaaa siz tam olarak nesiniz, kimsiniz, nerden geldiniz, sizin aslınız astarınız, kumaşınız tam olarak nedir? Son 1 ay içinde sarf edilen sözler CHP’nin aklı ile yapılmadığı kesin. Bunları yaptıranların mutlaka bir üst akıl olduğunu düşünmeye başladım artık. Bu üst akıl da olsa olsa Fetö olur.  Çünkü bir insanın her gün karar değiştirmesi, akla ziyan açıklamalar yapması, bir insana mahsus olan özellikler değildir. Tamamen kalbini ve aklını kiraya vermiş insanların tavrıdır. Fetö’nün siyasi ayağını arayanlar ilk önce aynaya baksınlar. Ülkemizde muhalefet sorunumuz vardır. Mevcut muhalefet ülkemiz için büyük bir güvenlik sorunudur.

Daha şehitlerimizin cenazeleri kalkmadan bizim iktidarımızda şehitler tepesi boş kalacak diyen bir zihniyet, tamamen koltuk sevdalısı bir genel başkanının olduğu CHP artık misyonunu tamamlamıştır. CHP’ye gönül bağı ile bağlı bütün yurttaşlara sesleniyorum. Bu yapılanlar normal midir? Bu yapılanların akılla izahı varmıdır?

Tabi ki bu muhalefet partisi ile kalmıyor, buna çanak tutan, bunu alkışlayan medya kuruluşları da var. Haber ancak ve ancak tarihe not düşmek için yapılır. Kendi yorumuzunu katarsanız, bu haberi kendi görüşlerinize göre süslerseniz bu ancak magazin olur. Fox tv aylık 50 bin dolar ödediği spikerlerine herşeyi söylettirebiliyor, tabiki bunlarda maaş hatrına herşeyi yapıyorlar maalesef. Her defasında biz adaletliyiz, bir gazeteciyiz, biz haberciyiz diye kendilerini övmekten de vazgeçmiyorlar.

Sayın Cumhurbaşkanımız bu ülkenin makam olarak başkanı, şerefi ve haysiyetidir. Milletin iradesi ile seçilmiş kim olursa olsun 80 milyon olarak saygı göstermek zorundayız. Hem kanunen, hem vicdanen, hem de ahlaken buna mecburuz. Bakın eleştirmek başka, hakaret etmek başkadır. Siz iktidarı sevmeyebilirsiniz, ancak sizin yaptığınız da her şeyin yanlış olduğunu söyleyip durmaktan ileri gitmiyor. Hem fikriniz ve çözümünüz yok hem de çığırtkanlığınız herkesten fazla. Aklınızı kiraya vermişsiniz zaten ama keşke vicdanlarınız siz de kalsaydı.