Haziran 2018 seçimlerinden önce Demokrasiye atılan çelme olarak tarihe geçen ve Chp’nin yüzünde bir kara gibi duran kiralık milletvekili olarak akıllara kazınan olay daha unutulmamışken ve yüz karasına bir yenisi daha ekleneceğini Sayın Kılıçdaroğlu açıklamıştır. Hatırlayacağınız üzere Haziran 2018 seçimlerinden önce İyi Parti genel başkanı Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı adayı olması için halkın hür iradesi ile Chp’ye verdiği oylarla seçilen milletvekillerini halkın rızası ve izni olmadan İyi Partiye vermişti.

Bunu sanki maharetmiş gibi meclis basın toplantısı salonuna çıkararak ballandıra ballandıra anlatmışlar ve oradaki milletvekillerin yüzüne düşmüş utanmışlık ifadesi halen akıllarda iken, Chp Genel Başkanı erken bir seçim olması halinde Deva ve Gelecek Partilerine de milletvekili verebileceklerini açıklayarak, demokrasiye çelme takmanın yanında demokrasiyi ayaklar altına almıştır.

Halkın iradesini hiçe sayarak her gün demokrasi demokrasi diyerek yatıp kalkan bir partinin demokrasiden ne kadar uzak olduğunu, aslında demokrasinin yanından bile geçmeyen, milli değerleri hiçe sayan bir parti olduğunu göstermiştir.

Engin Özkoç’un tehditleri, Özgür Özel, İstanbul il başkanı Kaftancıoğlu’nun darbe söylemlerinden dolayı düştükleri durumu halen aklayamamışken, yine onların davulunu 7/24 çalan sözde gazeteciler, televizyoncular ve yazarların kaçak yapıları, kaçak villaları, kaçak sarayları, uygunsuz yapılan 18 uygulamaları sonucu arsaların denize sıfır hale getirildiği ve tarla üzerine villa yapmış olmalarını açıklayamamışken, Chp salvolar yaparak gündem değiştirmek için elinden geleni yapmakta fakat eline yüzüne bulaştırmaktadır.

10 yıl önce sözde demokrasi diyerek parti genel başkanlığına büyük skandallar sonucu oturan sayın Kılıçdaroğlu defalarca seçim kaybetmiş olmasına rağmen halen koltukta oturmaya devam etmektedir. Allah var onun orda oturması Ak Parti’ye fazlasıyla yarıyor. Chp de kimse demokrasi var diyemez, senin gösterdiğin isim il başkanı adayı oluyorsa, bu il başkanlarının seçtiği delegeler seçiliyorsa siz buna demokrasi var diyemezsiniz.

Bu kiralık milletvekili işi seçmen olarak bizim aklımızı karıştırmıştır. Şimdi milletvekili veren Allah korusun yarın iktidar olunca acaba başka ülkelere de bizim toprakları verir mi? Ya da bizim bu topraklarımızı,kritik bölgeleri Amerika’ya, İsrail’e ya da PKK’ya kiraya verir mi? İnanın insanın aklına herşey geliyor.

Demokrasi, laiklik ve Atatürk diyerek ve sanki bunlar onların tekelindeymiş gibi davranarak, halkın hür iradesi ile seçilmiş Cumhurbaşkanını tehdit eden, hakaret edenler bunları yapıyorsa, iktidar olmaları halinde neler yapar? Bunları tahmin inanın çok zor değil. Allah bunlara fırsat vermesin inşallah.