Konyaaltı Belediyesi tarafından 9 ay içinde tamamlanıp hizmete açılan Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi, sinema ve tiyatronun usta isimlerinden Erdal Beşikçioğlu’nu ağırladı.

“Bir Delinin Hatıra Defteri” isimli tiyatro oyunu için Antalya’ya gelen sinema ve tiyatronun vazgeçilmez isimlerinden Erdal Beşikçioğlu, ilk olarak Konyaaltı Belediyesi Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’ni ziyaret etti. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek tarafından karşılanan Erdal Beşikçioğlu Konyaaltı Belediyesi Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’ni gezdi.

Başkan Muhittin Böcek’le birlikte kulisleri ve salonları tek tek inceleyen Erdal Beşikçioğlu, fuar merkezinin son derece modern ve teknolojik alt yapısıyla göz doldurduğunu söyledi. Bir tiyatro oyuncusu olarak özellikle ses akustiği dikkate alınarak inşa edilen amfi salonundan çok etkilendiğini dile getiren Beşikçioğlu, Başkan Muhittin Böcek’e Antalya’ya kazandırdığı bu eser için teşekkür ettiğini bildirdi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, Erdal Beşikçioğlu’na ziyareti için teşekkür ederken, “3 bin 500 kişi kapasiteli Antalya’nın en büyük kongre merkezini 9 ay gibi kısa bir süre içinde tamamlayıp hizmete açtık. Nazım Hikmet Kongre ve Fuar Merkezimiz bünyesinde yüz ellişer kişilik 3 eğitim ve seminer salonu, 600 kişilik amfi salonu, 400 metrekare açık sergi alanı, fuaye alanı ve 4 ayrı çok amaçlı dükkan bulunuyor. Salonların akustik ses özellikleri itibarıyla tiyatro ve konserlerimiz çok daha keyifli hale geldi. Sizleri de ilerleyen zamanlarda burada misafir etmekten mutluluk duyarız” dedi. Başkan Muhittin Böcek, Erdal Beşikçioğlu’yla birlikte ilerleyen günlerde bir proje gerçekleştireceklerinin de müjdesini verdi.