Kepez Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu (TSM), yılın ilk konserini verdi.

Kepez Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu, yılın ilk konserini Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Sevemez Kimse Seni, Unutamıyorum, Gönül gibi birbirinden özel klasik ve neoklasik eserlerin seslendirildiği yeni yıl konseri izleyenlere müzik ziyafeti sundu. Kuruluşunun 4. yılında ‘Yeni Yıl Konseri’ başlığında 15 eserlik klasik ve neoklasik bir repertuvar hazırlayan topluluk, beraber ve solo seslendirdi.

Kepezlilere müzik ziyafeti

Şef Tahir Çetin yönetimindeki 50 kişiden oluşan topluluk, çeşitli makamlarda şarkılar seslendirerek yeni yılın ilk konserini gerçekleştirdi. Kalabalık koro, birbirinden profesyonel müzisyenlerin enstrümanları ve Şef Tahir Çetin’in yönetiminde tam bir müzik ziyafeti oluşturdu. Yıl içinde ortalama 3- 4 konser veren topluluk, mart, nisan ve mayıs aylarında yeni konserler için sahne alacak.

Konserler ücretsiz

Halka açık ve ücretsiz gerçekleşen konserlerde koroyu yöneten usta isim Tahir Çetin, böylesi güzel imkanlara musiki sevdalısı insanları bir araya getirerek güzel işler başarmalarına olanak sağlayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye teşekkür etti. Koro, 2018 yılında da farklı yaş ve meslek gruplarından müzik aşkı için bir araya gelen onlarca kişinin ortak performanslarının sunulduğu konserlerine devam edecek.