Konyaaltı Belediyesi Türk Halk Müziği (THM) Kadınlar Korosu, Yiğit Aktı şefliğinde ‘Kadın Ağzı Türküler’ konseriyle izleyenlere türkü ziyafeti sundu.

Konyaaltı Belediyesi, THM Kadınlar Korosu, 2018 yılı ilk konserinde Yiğit Aktı şefliğinde ‘Kadın Ağzı Türküler’ konseriyle sevenleriyle buluştu. Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonu’nda gerçekleştirilen konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Emirdağ yöresinin ‘Çobanını Ördüğüm’ türküsüyle konsere başlayan THM Kadınlar Korosu, Anadolu’nun dört bir yanında sevilen birbirinden güzel türküleri seslendirdi.

18 eserden oluşan tek bölümlük, ‘Yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar, Arda boyları, Mendilen ucundan sakız bağladım sakız’ gibi eserlerin seslendirildiği konserde türkü severler unutulmaz bir gece yaşadı. THM Kadınlar Korosu performansı ile izleyenlerden büyük alkış aldı. Şef Yiğit Aktı korolarının kurulmasında büyük emeği olan ve kendilerine her zaman destek veren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e gecenin sonunda teşekkür etti.