Ne Olacak Bu Chp'nin Hali

Ters Köşe'den yine bir siyasi analiz;

2009 Yılında yapılan yerel seçimlerde Partilerine göstermelik bir aday çıkarıp, siyasi hayatımıza malolsa da bu ittifakı kuracağız deyip ilk seçimlerde de siyasi hayatları sona eren muhteşem ikili bugün Vedat Şenol ve ekibinin çalışmalarını görmezden gelerek kahramanlık nidaları atıyorlar.

2009 yılında, partilerine koydukları göstermelik Belediye Başkan adayı ile sade 2 bin oy alan dönemin İl Başkanı Yusuf Erdoğan ve Milletvekili Mevlüt Coşkuner, seçim sürecinde yine bilindik stratejiyi uyguladılar. Partilerinin hiçbir çalışmasında yer almayıp, ihtimal o dur ki MHP'ye oy vererek alışkın oldukları şekliyle kendi partilerini terk edenler, genel merkezden gelen parayı nereye harcadığı belli olmayan, Parti binasını icralık konuma getirip dillere düşürenler, bugün Parti'nin hiçbir borcunu aksatmadan ödeyen İl Başkanı'na ve Başarılı bir çalışma yapan ekibe ağızlarına gelen hakaretleri yapıyorlar.

SİZİN YAPTIKLARINIZ BAKIN NELER? 

MEVLÜT COŞKUNER HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Birde Yusuf Erdoğan Dönemini Hatırlayın;


YUSUF ERDOĞAN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

 Beyler, bu beğenmediğiniz ekip yerel seçimlerde 3. parti konumuna gelmiş 12.119 oy almış, siz partinizi davanızı satıp 5 parti oldunuz ve 2 bin oy aldınız eminim ordaki oyların içinde 2 tanede sizin oyunuz eksik onlarda DP'ye gitti.

Ve iddia ediyorum eminim, Bugün bu parti genel seçimlerde 2. vekili zorlayıp Belediye seçimlerinde 12 bin oyda kalıyorsa sizin o gün davanızı bırakıp başka partiye çalışmanız, seçmen'in bilinç altına işledi. Bu durumu kim nasıl düzeltir bilmiyorum ama, Yusuf Erdoğan ve Mevlüt Coşkuner bu partiye artık birşey veremez. Buna eminim, boyacılık ve kulüpçülükte daha başarılısınız..