ÖZLENEN TABLO

Yıllardır özlediğimiz tablonun gerçekleşmesi beni çok duygulandırdı. Nedir bu özlem duyulan tablo mu, Plan Bütçe Komisyon Başkanımız Isparta Milletvekilimiz Sn. Süreyya Sadi Bilgiç ve Isparta Belediye Başkanımız Sn.Yusuf  Ziya Günaydının basına birlikte verdikleri pozlar. 

Eskiden bazı siyasiler  böyle kareler verir, ama arkasından bir şey çıkmazdı. Göz boyamaktan öteye gitmezdi.

Oysa şimdi imrenerek izliyoruz ki, Isparta için birlikte projeler üretiliyor, egodan uzak taş üstüne taş koyuyorlar. Allah her iki liderden de razı olsun.  Bu yapıcı yaklaşımlarının sekteye uğramadan sürmesini canı gönülden temenni ediyoruz.

Eski dönemler şöyle bir hafızamda canlanıyor da,  siyasilerin bir birleri ile atışmaları, kavgaları, sen şunu kötü yaptın, sen bunu kötü yaptın, kötü kötü kötü sürüp gidiyordu. 

Oysa biz vatandaşlar olarak uzlaşıdan birliktelikten yanayız. Bütün partiler bizim partilerimiz. Hangi parti olursa olsun, bu partilere neticede destek verenlerde bizim vatandaşlarımız, onun için bu tür kısır çatışmalardan uzak uzlaşı hepimize fayda getirir. 

Buradan Sayın vekilimizin ve Sayın Belediye başkanımızın bu olumlu davranışlarından dolayı kutluyor saygılar sunuyorum.

Sizlerin bu yaklaşımlarından hepimiz görüyoruz ki Isparta’mız kazanıyor.

Isparta sporunun yeniden canlandırılıyor olması ayrı bir heyecan veriyor. Yıllardır Isparta’da profesyonel bir takımın istikrarlı bir şekilde sürdürülememiş olmasının üzüntüsünü yaşıyoruz. 

Isparta halkının, gençlerin, Profesyonel bir takıma  ihtiyacı var. Stadyuma gidip maç izleyeli yıllar oldu. Çocuklarımızla bu heyecanı tekrar yaşamak istiyoruz. Televizyon karşısından onları uzaklaştırıp, bu sevdaya ortak olmaları en büyük arzumuz.

Davraz için yapılan yatırımlar, iste bu ya dedirten haberler. Isparta’nın kabuğunu kırmasının altında bence turizm yatıyor. Bu yatırımlar yapılır ve doğru yönetilirse Isparta’nın turizm cenneti olması içten bile değil. Müthiş bir doğaya sahibiz. Kış turizmi, doğa turizmi, sağlık turizmi bütün bu olgular canlandırıldığı takdirde Isparta ekonomisi ivme kazanır.

Isparta Ticaret Odası Başkanı Sn. Şükrü Başdeğirmen’i ve ardındaki gizli kahramanları da kutlamak istiyorum. Türkiye’de başka bir örneği olmayan Ekonomi kampüsünü yapmayı başardıkları için. Ekonomi kampüsü bitip faaliyete geçtiğinde göreceğiz ki, ne büyük nimet diyeceğiz. Birçok kurumu bir çatı altında toplanmasının faydaları saymakla bitirilemez. 

Bu projeye imza koyan başta sayın Ticaret Odası Başkanımız Sn. Şükrü Başdeğirmen’i ve projeye destek veren  diğer oda ve kurum yöneticilerine teşekkür ediyorum.
Birlik, beraberlik, hoşgörü anlayışı ile devam ettiği sürece kazanan Isparta olacaktır.

Sağlıcakla kalın.