Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Antalya’da, Afrin’de şehit düşen Üsteğmen Oğuz Kaan Usta’nın evini ziyaret etti.

Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) Görevlileri Hizmet İçi Eğitim Programı’na katılmak için Antalya’ya gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Afrin’deki terör hedeflerine yönelik başlattığı ’Zeytin Dalı Harekatı’nın 4’üncü gününde şehit düşen Üsteğmen Oğuz Kaan Usta’nın evini ziyaret etti. Şehidin, Antalya’da bir okulda İngilizce öğretmeni olan eşi Saide Üstüner Usta’ya taziyelerini ileten Bakan Kaya’ya Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse ve AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer de eşlik etti.

Şehidin evinde Milletvekili Köse tarafından okunan Yasin Suresi boyunca Bakan Kaya şehit eşi Saide Üstüner Usta’nın elini bir an olsun bile bırakmadı.

Bakan Kaya daha sonra, Memur Evleri Mahallesi’ndeki çocuk evini ziyaret etti ardından ASDEP Görevlileri Hizmet İçi Eğitim Programına katılmak üzere Kemer ilçesine hareket etti.